Mercedes-AMG: Ποιο είναι το ακριβότερο μοντέλο στην Ελλάδα;

Πρόκειται για ένα «θηρίο» των δρόμων, ένα επιβλητικό, θηριώδες και πανίσχυρο αυτοκίνητο, το οποίο τραβά σαν μαγνήτης τα βλέμματα σε κάθε πέρασμά του.

  • -
  • -

Κυκλοφορεί από το 1979 και έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή. Περιγράφεται από τη Mercedes ως το απόλυτο όχημα παντός εδάφους. Με την ίδια άνεση που μπορεί να επιταχύνει σαν sportcar στα 0-100 km/h, ανεβαίνει έναν λόφο σε off-road διαδρομή, οργώνοντας κυριολεκτικά το οδόστρωμα.

Η Mercedes-AMG G 63, για πολλούς είναι το κορυφαίο τετρακίνητο αυτοκίνητο. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο διάβα της, είτε κινείται στην άσφαλτο, είτε στο χώμα. Η εμφάνιση αυτού του οχήματος χωρίς υπερβολή είναι ακαταμάχητη. Οι χώροι στο εσωτερικό εκπληκτικοί και η ισχύς του V8 biturbo κινητήρα συντριπτική.

amg g

Η εντυπωσιακότερη μορφή του AMG Performance συναντάται στη G 63. Το οκτακύλινδρο μοτέρ των 4 λίτρων αποδίδει 585 HP και 850 Nm ροπής. Παρά τον όγκο και το βάρος, για να καλύψει τα πρώτα 100 km/h από στάση χρειάζεται μόλις 5,4 sec. Η βελόνα του κοντέρ ανεβαίνει με καταιγιστικό ρυθμό μέχρι τα 220 km/h.

Για τη G 63 πληρώνεις σε φόρους πάνω από 138.000 ευρώ

Προφανώς και η AMG G 63 απευθύνεται σε λίγους, εκλεκτούς και ιδιαίτερα ευκατάστατους πελάτες. Το γερμανικό τετρακίνητο «θηρίο» βάρους πάνω από 2,5 τόνους, κοστίζει στη χώρα μας 301.650 ευρώ. Είναι το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς AMG αλλά και σε ολόκληρη της γκάμα της Mercedes – εκτός της οικογένειας Maybach.  

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει η Mercedes SL με τους 585 ίππους

amg g

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, από τα 301.650 € της τελικής τιμής, τα 138.340 € αφορούν τους φόρους. Ωστόσο, αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά να την αποκτήσουν, ελάχιστα ασχολούνται με τη φορολογία. Αυτό που επιθυμούν είναι ένα πραγματικό ξεχωριστό όχημα, κατασκευασμένο με τα πιο υψηλά γερμανικά στάνταρ. Ένα premium προϊόν που έχει υποστεί την προσεκτική κατεργασία, προσφέροντας μοναδικότητα και αξιοθαύμαστες επιδόσεις σε κάθε έδαφος.

amg g

amg g

amg g

amg g

amg g

amg g

amg g

amg g

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...