Το αυτοκίνητο της Barbie και τα απίστευτα supercars της Margot Robbie!

Ένα πολύ εντυπωσιακό και πολύ ροζ αυτοκίνητο πρωταγωνιστεί στην ταινία Barbie, όμως και το πραγματικό garage της Margot Robbie τραβάει τα βλέμματα.

  • -
  • -

Με μία Chevrolet Corvette πρώτης γενιάς κάνει τις βόλτες της η Barbie, στην ταινία που προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις ημέρες, με το γεμάτο ιστορία αυτοκίνητο να είναι, αναμενόμενα, μία ωδή στο ροζ. Το εν λόγω χρώμα καλύπτει κάθε εκατοστό του γεμάτου ιστορία αυτοκινήτου, με τα λάστιχα να είναι (οριακά) το μόνο κομμάτι που ξεφεύγει από τον κανόνα.

Σίγουρα οι petrolheads έχουν κατατάξει τελείως διαφορετικά στο μυαλό τους τη Chevrolet Corvette, οπότε κοιτάζοντας τη ροζ έκδοση για τις ανάγκες της ταινίας Barbie, ίσως το θέαμα τους φανεί κάπως ξένο.

Margot-Robbie-Barbie-roz-chevrolet-corvette

Εν τούτοις, η ηθοποιός που οδηγεί τη ροζ Corvette στην ταινία Barbie, η Margot Robbie, μάλλον καταλαβαίνει το θρυλικό αυτοκίνητο στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται για τις ανάγκες του ρόλου, καθώς η συλλογή της έχει μοντέλα που θα ζήλευαν πολλοί σκληροπυρηνικοί petrolheads.

Δείτε ακόμα: Τι αυτοκίνητα έχει ο Johnny Depp;

Ένα αυτοκίνητο για κάθε περίσταση στη συλλογή της Margot Robbie

Ρίχνοντας μια ματιά στο garage της ηθοποιού θα δούμε ένα ηλεκτρικό μοντέλο, το Nissan Leaf. Μετά θα αντικρίσουμε μερικά καθημερινά όπως Audi A6, Ford Mondeo και Hyundai Excel. Στη συνέχεια το μάτι εύκολα θα διακρίνει δύο μεγάλα SUV τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στην αμερικανική πραγματικότητα, όπως είναι τα Ford Explorer και Cadillac Escalade.

barbie-roz-chevrolet-corvette

Φυσικά η Mercedes CLA θα ξεχωρίσει χάρη στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, όμως τα δύο τελευταία μοντέλα είναι εκείνα που προκαλούν πραγματικά θαυμασμό. Πρόκειται για μία Mercedes G63 AMG, το θηριώδες SUV των Γερμανών στην πιο ισχυρή του εκδοχή, αλλά και ένα Audi R8 V10 Plus, ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο επιθυμητών supercars του πλανήτη.

Η συνολική αξία της συλλογής αυτοκινήτων της Margot Robbie υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 650.000 δολάρια (590.000 ευρώ).

Well done Margot Robbie. Well done!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...