Πελάτης πήγε την Corvette για service και έγινε έξαλλος - Είχε δίκιο ή όχι; [video]

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ιστορίες με συνεργεία που βολτάρουν τα αυτοκίνητα πελάτη. Όμως, όταν υπάρχει μια dashcam, αλλάζουν τα πράγματα…

  • -
  • -

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Corvette Z06 είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, που όλοι θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν. Όμως, καλό θα ήταν να υπάρχει και η συγκατάθεση του ιδιοκτήτη! Πολύ σημαντικό το τελευταίο, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να μπλεχτούν τα πράγματα… Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης μιας Corvette Z06 την άφησε στην επίσημη αντιπροσωπεία για service. Ωστόσο, δεν έκλεισε την dashcam που είχε στο ταμπλό, με αποτέλεσμα η κάμερα να γράφει όλες τις… επίμαχες στιγμές. Ένας εργαζόμενος αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητο μια βόλτα, χωρίς να γνωρίζει ότι καταγράφεται κάθε του κίνηση!

Πήρε μαζί του και… παρέα

Μάλιστα, δεν ήθελε να είναι μόνος του και πήρε μαζί του και μια γυναίκα, για να την κάνει βόλτα με την Corvette Z06. Ο εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία δεν ήταν λίγες οι φορές που πάτησε βαθιά το γκάζι για να ακούσει καλύτερα τον V8 κινητήρα, με τον ιδιοκτήτη προφανώς να γίνεται έξαλλος όταν είδε τι έχει καταγράψει η dashcam. Το τελευταίο το καταλαβαίνουμε εύκολα από το γεγονός ότι στη διάρκεια του video βλέπουμε διάφορα… σχόλια του ιδιοκτήτη σε μορφή κειμένου, που δείχνουν ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ. Απολύτως φυσιολογικό!

Δείτε ακόμη: Πήγε για service την Alfa Romeo Giulia QV και την βρήκε διαλυμένη πάνω σε Porsche 911

Στη συνέχεια, η Corvette Z06 βγήκε ακόμη μια βόλτα με έναν άλλο εργαζόμενο που ήθελε να πάρει κι εκείνος μια γεύση από το αμερικάνικο μοντέλο. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε στη συνέχεια, όμως είμαστε βέβαιοι ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έκανε φασαρία στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και μάλλον, θα ζήτησε και την… απόλυση των ατόμων που έβγαλαν βόλτα το αυτοκίνητό του χωρίς λόγο. Αυτό το συμπεραίνουμε από κάποια… σχόλια που κάνει στο video! Σε κάθε περίπτωση, τα συνεργεία επιβάλλεται να σέβονται τις περιουσίες των πελατών τους και ποτέ να μην εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να… βολτάρουν με ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...