Νέο Kymco Like 125i CBS: Ένα scooter με retro look και προσιτή τιμή

Όταν το κλασικό συνδυάζεται με το μοντέρνο και όταν η χρηστικότητα παντρεύεται με την ποιότητα, τότε δημιουργείται το νέο scooter της Kymco.

  • -
  • -

Η σειρά Like γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα Retrolook scooter της αγοράς. Στη νέα του γενιά, σχεδιαστικές αλλαγές και περιφερειακές επεμβάσεις επέφεραν μια νότα πολυτέλειας, πετυχαίνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε σημεία καθοριστικά, όπως για παράδειγμα σε φινίρισμα και εξοπλισμό.

12

Κινητήρας 11,2 ίππων για επιδόσεις και αξιοπιστία

Στην πρόσφατη γενιά του, ο τεχνολογίας G5 ECO τετραβάλβιδος κινητήρας 125cc συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro5 αποδίδοντας 11,2 ίππους και 9,8Nm ροπή. H κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση. Τέρας αξιοπιστίας, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία και διακρίνεται από την αντοχή του στη σκληρή χρήση και την εξαιρετικά οικονομική συντήρησή του. Διακρίνεται επίσης από την απόδοσή του στις χαμηλές στροφές, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό πολύ καλές επιταχύνσεις και ρεπρίζ.  

Τα καλά της τεχνολογίας

Το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς, έχει δεχθεί ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου κάτω από το επίπεδο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό.

12

Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα. Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει μεγάλη ευχρηστία, ειδικά όταν έχουμε να μεταφέρουμε ογκώδη αντικείμενα. Το άγγιστρο αποσκευών επίσης, που ευρισκόμενο στο εμπρός μέρος της σέλας εξυπηρετεί στην εξασφάλιση μιας απρόσκοπτης και ασφαλούς οδήγησης.

Ασφαλές και σύγχρονο

Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System) προκειμένου να παρέχουν ακόμα καλύτερη διαχείριση στην πέδηση από τον αναβάτη, όπως επίσης και ακόμα πιο σίγουρη και ασφαλή λειτουργία. Αρωγός στο σωστό αποτέλεσμα και οι ζάντες αλουμινίου των 12”, καθώς μειώνουν σημαντικά το φερόμενο βάρος.

12

Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, ενώ τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες, μία αναλογική και δύο LCD, με ενδείξεις για ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Η ευχρηστία του νέου Like 125i βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς το παρόν δίνουν πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ανατομική δίχρωμη σέλα, χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Δείτε ακόμη: Suzuki Avenis 125: Ο «κρυμμένος άσσος» της καθημερινότητας

Τιμή και χρώματα

Η έλευση του νέου Like 125i συνδυάζεται με τιμή 2.895 € και ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις χρωματισμούς (Pearl White, Graphite Matt, Candy Red). Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, τα οποία περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε 12 δόσεις, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη τραπεζική με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...