Suzuki Avenis 125: Ο «κρυμμένος άσσος» της καθημερινότητας

Ευέλικτο, πρακτικό scooter, με επίπεδο πάτωμα και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου, το Suzuki Avenis 125 λύνει τα χέρια του αναβάτη στις αστικές μετακινήσεις και όχι μόνο!

  • -
  • -

Ένα επιτυχημένο scooter κρίνεται από την ευελιξία του, την οικονομία που προσφέρει στις μετακινήσεις και την άνεση που παρέχει στον αναβάτη. Η Suzuki τα γνωρίζει καλά όλα αυτά, και τα συνδύασε ιδανικά δημιουργώντας το Avenis 125: μια μικρή μοτοσυκλέτα με… μεγάλες δυνατότητες! Το νέο μοντέλο της αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ζητούν ένα πρακτικό και αξιόπιστο scooter, ενώ παράλληλα πληροί τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 5 για μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου και ελάχιστο επίπεδο μόλυνσης της ατμόσφαιρας (44 gr CO2/km).

Στιλ και λειτουργικότητα, μαζί

Η εμφάνιση του Suzuki Avenis 125 διαθέτει σπορ στοιχεία, με μια σιλουέτα που προσδίδει δυναμισμό. Ξεχωρίζουν οι φουτουριστικές γραμμές, όπως και η κομψή ουρά με κλίση που παραπέμπει στις σπορ μοτοσικλέτες της μάρκας. Ταυτόχρονα, το ευέλικτο scooter εξυπηρετεί όλες τις ώρες της ημέρας με το επίπεδο πάτωμα για τα πόδια του αναβάτη, δίχως τις χαρακτηριστικές εσοχές που προκύπτουν από τη δεξαμενή καυσίμων. Η ενιαία σέλα φιλοξενεί με άνεση δύο ενήλικες, ενώ η όρθια στάση σώματος δεν κουράζει, ακόμα και ύστερα από πολλές ώρες χρήσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάτω από τη σέλα υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος 21,5 λίτρων, συμβάλλοντας στην επίτευξη μέγιστης πρακτικότητας.

Με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου

Ο τετράχρονος, αερόψυκτος κινητήρας των 125 κυβικών Suzuki Eco Performance (SEP) αποδίδει 8,7 ίππους, δύναμη που είναι αρκετή για ζωηρές επιταχύνσεις εντός πόλης. Η αυτόματη μετάδοση εγγυάται άνεση και αποδοτικότητα, και χάρη στην πλούσια ροπή στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα στροφών το scooter έχει τη δυνατότητα να κινείται με αξιοζήλευτη άνεση, ακόμη και στα πιο ανηφορικά τμήματα των πόλεων. Αυτό που εντυπωσιάζει, όμως, περισσότερο, είναι η οικονομία καυσίμου. Με κατανάλωση μόλις 1,9 lt/100 km, είναι βέβαιο ότι η τσέπη του χρήστη δεν θα αδειάζει καθόλου συχνά!

Η Suzuki φρόντισε να παρέχει στον αναβάτη όλα όσα χρειάζεται για ασφαλείς μετακινήσεις και εύκολο χειρισμό. Ανάρτηση, φρένα και ελαστικά συνδυάζονται άρτια προκειμένου να βελτιστοποιείται η απόκριση στις εντολές του, ανεξάρτητα από το οδόστρωμα και τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, το Σύστημα Συνδυασμένης Πέδησης (CBS) βοηθάει στη σωστή κατανομή της δύναμης πέδησης στους δύο τροχούς, εκμεταλλευόμενο την πρόσφυση και των δύο ελαστικών, κι όχι μόνο εκείνου που διαλέγει ο αναβάτης με την ανάλογη μανέτα. Έχοντας σαν σύμμαχο και την κορυφαία ευελιξία που εξασφαλίζουν οι μικρές διαστάσεις, το Suzuki Avenis 125 είναι… πρωταθλητής στις αστικές μετακινήσεις!

Κορυφαίο value for money

Στον βασικό εξοπλισμό του Suzuki Avenis 125 συμπεριλαμβάνεται ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με ευανάγνωστη οθόνη LCD και ενδείξεις του Suzuki Eco Drive, ενός βοηθού επίτευξης κορυφαίας οικονομίας καυσίμου στις μετακινήσεις. Παράλληλα, το scooter είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες, όπως το Suzuki Easy Start που λύνει τα χέρια του αναβάτη στην καθημερινότητα και διαθέτει αυξημένη πρακτικότητα, χάρη στο πλήθος αποθηκευτικών χώρων, στους γάντζους πρόσδεσης και τη θύρα USB, για τη φόρτιση smartphone ή άλλων συσκευών.

To Suzuki Avenis 125 είναι διαθέσιμο σε δύο νεανικούς χρωματισμούς, το White Matt Grey και το Matt Grey Green, με τον πρώτο να έχει πιο κλασικές αποχρώσεις και τον δεύτερο να συνδυάζει ένα δυναμικό, σκούρο γκρι που κάνει εξαιρετική αντίθεση με το φωτεινό πράσινο των λεπτομερειών. Η τιμή του πρακτικού scooter της Suzuki είναι 2.895 € μετά φόρων, δημιουργώντας ένα πακέτο ασύγκριτης ευελιξίας, χρηστικότητας και αξιοπιστίας.  

Μάθετε περισσότερα για το νέο Suzuki Avenis 125 και αποκτήστε τον δικό σας, καθημερινό σύμμαχο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...