Έρευνα ποιότητας JD Power: Η Alfa Romeo στην κορυφή των premium!

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της Alfa Romeo, σύμφωνα με την έρευνα Αρχικής Ποιότητας της J.D Power για το 2023, με τους Ιταλούς να φτάνουν στην 3η θέση της συνολικής αγοράς.

  • -
  • -

Η Alfa Romeo βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των premium μαρκών, και στην 3η θέση γενικά της αγοράς αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αρχικής ποιότητας (Initial Quality Study, ή IQS) της J.D. Power U.S. για το 2023. Η ιταλική μάρκα σκαρφάλωσε 24 θέσεις – το μεγαλύτερο άλμα στη φετινή αξιολόγηση της έρευνας IQS. Επιπλέον, η Stelvio, το ανανεωμένο SUV της μάρκας, αναδείχθηκε επίσης ως το κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία των compact premium SUV.

Θυμίζουμε πως τόσο αυτή όσο και η Giulia, τα δύο πολυβραβευμένα μοντέλα της Alfa Romeo, με την κορυφαία οδηγική αίσθηση, την ιδανική κατανομή βάρους και την τεχνολογία αιχμής, έχουν περάσει σε μια νέα εποχή. Εφαρμόζοντας τη νέα φωτεινή υπογραφή, όπως αυτή καθιερώθηκε με τη νέα Tonale, το μικρότερο SUV και νεότερο μέλος της γκάμας, οι Giulia και Stelvio έχουν αποκτήσει ακόμα πιο σύγχρονη εμφάνιση, ενώ το νέο «Trilobo», η σύνθεση δηλαδή της χαρακτηριστικής τριγωνικής μάσκας και των εκατέρωθεν αυτής αεραγωγών προσφέρουν ένα πιο επιθετικό, αλλά πάντα κομψό ρύγχος.

giulia

Ο Jean Philippe Imparato, CΕΟ της Alfa Romeo, δήλωσε: «Αυτό το αποτέλεσμα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, και έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από όλη την ομάδα της Alfa Romeo. Η προσοχή που δίνουμε στην ποιότητα ξεκινά από τα εργοστάσιά μας στην Ιταλία, και έχει άμεσο αντίκτυπο στους ίδιους τους πελάτες μας. Αυτές οι επιτυχίες, δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Δείτε ακόμη: Φθηνότερη η Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα - Δείτε τις εκπτώσεις

Μάλιστα, η Alfa Romeo δεν ήταν η μοναδική ιταλική μάρκα που τα πήγε εξαιρετικά. Μαζί με τη Maserati, ήταν οι δύο πιο βελτιωμένες premium μάρκες.

Η J.D. Power ερευνά τις απόψεις των καταναλωτών, για τους τρεις πρώτους μήνες ιδιοκτησίας ενός καινούργιου αυτοκινήτου, και εντοπίζει τυχόν προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα (PP100), αξιολογώντας τις επιδόσεις της κάθε μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...