Ποια γνωστή μάρκα λιπαντικών φέρνει ο Όμιλος Σφακιανάκη στην Ελλάδα;

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες λιπαντικών με έδρα τη Γαλλία, με παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες.

  • -
  • -

O Όμιλος Σφακιανάκη μόλις ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με την εταιρία Durand Production France για την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά, των προϊόντων λίπανσης κινητήρων ARECA LUBRICANTS.

Η Durand Production France (μέλος του Ομίλου Cipelia) είναι  μία από τις κορυφαίες εταιρίες λιπαντικών με έδρα τη Γαλλία, με παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες και με τεράστια παραγωγική ικανότητα η οποία καλύπτει το 15% της γαλλικής αγοράς στα λιπαντικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξιόπιστη λίπανση και προστασία του κινητήρα, προλαμβάνοντας τη φθορά και παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Η πλήρης γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 600 κωδικούς, εξασφαλίζει εναλλακτικές λύσεις για την αξιόπιστη και αποτελεσματική λίπανση των οχημάτων, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλου εύρους.

Δείτε ακόμη: Άναψε λαμπάκι service: Πόσο μπορώ να καθυστερήσω την επίσκεψη;

areca

Στα προϊόντα ARECA περιλαμβάνονται λιπαντικά κινητήρα επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων & μηχανημάτων έργου, λιπαντικά μοτοσυκλετών & εξωλέμβιων μηχανών, λιπαντικά συστήματος μετάδοσης κίνησης, υδραυλικά λιπαντικά, υγρά φρένων, καθαριστικά παρμπρίζ, ψυκτικά υγρά και αντιψυκτικά.

Τα λιπαντικά ARECA παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια βασικά ορυκτέλαια και πρόσθετα των μεγαλύτερων εταιριών, ενώ έχουν λάβει εγκρίσεις προδιαγραφών (Approvals) από σημαντικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (OEM). Παράλληλα οι άκρως ανταγωνιστικές  τιμές των λιπαντικών ARECA, συμβάλουν στην εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...