Διεθνής διάκριση για την ελληνική αντιπροσωπεία της DAF!

Οι επιδόσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ξεχώρισαν μεταξύ 1.150 άλλων σημείων πώλησης των οχημάτων DAF.

  • -
  • -

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, απέσπασε ένα σημαντικό βραβείο και μία ξεχωριστή αναγνώριση, στη Διεθνή Συνάντηση Αντιπροσώπων της DAF στο Σίτζες της Ισπανίας. Ανάμεσα σε 50 συνεργαζόμενες χώρες του δικτύου της DAF και με περισσότερα από 1.150 σημεία πώλησης και τεχνικής υποστήριξης,η ERGOTRAK τιμήθηκε με το Silver Award 2023, για τις εξαιρετικές επιχειρηματικές της επιδόσεις. 

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGOTRAK, Νικόλαος Πατσατζής ο οποίος παρέλαβε το βραβείο δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Αποτελεί αναγνώριση των πολυετών προσπαθειών μας και πρόκληση για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και συνέπεια, να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες ικανοποιώντας στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας».

DAF Award

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, αντιπροσωπεύει τα φορτηγά του ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V. στη χώρα μας από το 1999.  Η ERGOTRAK εδραιώνει μία νέα εποχή άμεσης επαφής με την εγχώρια αγορά επαγγελματικών οχημάτων, εφαρμόζοντας πελατοκεντρική πολιτική στη διανομή και υποστήριξη των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων της Ολλανδικής εταιρίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...