Δοκιμάζουμε 3 Nissan Qashqai: Χειροκίνητο, αυτόματο, e-Power – Ποιο διαλέγεις;

Ο ιδρυτής της C-SUV κατηγορίας τώρα προσφέρεται με την πιο εξηλεκτρισμένη γκάμα που είδαμε ποτέ, σε υβριδικές εκδόσεις με mild και full hybrid σύνολα.

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai στη νεότερη γενιά του έχει έρθει για να συνεχίσει την κυριαρχία του προκατόχου του. Πατώντας σε γνώριμα μονοπάτια, οι μηχανικοί δημιούργησαν ένα μοντέρνο, άνετο και πρακτικό SUV, το οποίο διατίθεται με μία πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων και όλες τις σύγχρονες, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, κάνοντας άλμα προς τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας.

Διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων – αποκλειστικά ως υβριδικό – με τις ιπποδυνάμεις να είναι 140 και 158 ίπποι σε ήπια υβριδική μορφή και να φτάνουν έως τους 190 ίππους στην περίπτωση του κορυφαίου, πλήρως υβριδικού e-Power. Εμείς εδώ στο GOCAR φυσικά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε κάποια απ’ έξω και γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να οδηγήσουμε την κάθε μία ξεχωριστά, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μία σφαιρική εικόνα σχετικά με το μοντέλο.

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του καθενός μπορείτε να διαβάσετε και την αναλυτική δοκιμή. Αφού το κάνετε αυτό στην συνέχεια μπορείτε να ψηφίσετε το Qashqai που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί.

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Hybrid 140 PS

140

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 158 PS Hybrid X-Tronic

158

Nissan Qashqai e-Power

epower

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...