Ferrari τρακάρει με Dacia: Η αστυνομία τρολάρει και... βγάζει νικητή!

Το ένα κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο και το άλλο κάποιες χιλιάδες ευρώ. Φανταστείτε ποιος ήταν ο χαμένος του ατυχήματος.

  • -
  • -

Μια πανάκριβη Ferrari SF90 Stradale συγκρούστηκε με ένα Dacia Duster στον αυτοκινητόδρομο D4 της Σλοβακίας, με τις ζημιές του supercar να είναι σαφώς μεγαλύτερες. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία, φαίνεται το ιταλικό supercar να κείτεται στο χαντάκι δίπλα στα χωράφια και το ρουμανικό SUV να στέκεται με ανοικτό καπό στη μέση του οδοστρώματος.

Οι Αρχές κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος ευθύνεται, καθώς πρόκειται για ένα περίεργο ατύχημα με βάση η γωνία της σύγκρουσης. Αμφότεροι, οι οδηγοί υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και για τους δύο. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ένας επιβάτης, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Δείτε επίσης: SEAT και Ferrari κάνουν κόντρα και τρακάρουν

Οι ζημιές είναι αρκετά μεγάλες και για τα δύο αυτοκίνητα, ωστόσο, με βάση την αξία τους, αυτές στην SF90 Stradale θα κοστίσουν πάρα πολλά χρήματα. Η αστυνομία της Σλοβακίας δεν παρέλειψε να σχολιάσει χιουμοριστικά το ατύχημα, αναφέροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Dacia Duster vs. Ferrari SF90 - 1-0»Δείτε εδώ το post στο Facebook.

crash

Φωτογραφίες από το ατύχημα
crash

crash

crash

Πηγή: policiaslovakia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...