Alfa Romeo Tonale ή BMW X1; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο premium C-SUV που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον fun to drive χαρακτήρα αναμετρήθηκαν. Ποιο κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό;

  • -
  • -

Παραδοσιακά, η Alfa Romeo και η BMW ανήκουν στις εταιρείες που παράγουν οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα, με ευχάριστο χαρακτήρα ακόμη και στις πιο οικογενειακές version τους. Σήμερα, τα SUV είναι η κυρίαρχη τάση της αγοράς και οι δύο εταιρείες φτιάχνουν πολύ ολοκληρωμένα υπερυψωμένα μοντέλα, όπως είναι η Tonale και η X1. Τα δύο C-SUV είναι ολοκαίνουργια, με υψηλή τεχνολογία, χώρους και όμορφη εμφάνιση. Ποιο κερδίζει το κοινό, όμως;

BMW X1 vs Alfa Romeo Tonale σημειώσατε… διπλό

Η εκπληκτική εμφάνιση και η συνολική πληρότητα της Alfa Romeo Tonale κατάφερε να… κερδίσει τη μάχη. Οι αναγνώστες του GOCAR διάλεξαν το ιταλικό SUV έναντι του αντίστοιχου γερμανικού, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην Alfa Romeo παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη της απόπειρα στην κατηγορία των μεσαίων SUV (η Stelvio είναι μεγαλύτερη). Εννοείται ότι πολλοί διάλεξαν και την BMW X1, όμως ο νικητής αδιαμφισβήτητα ήταν η Tonale.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να συγκεντρώσει το 66% της ψηφοφορίας, αφήνοντας το 34% για το μοντέλο της BMW. Να θυμίσουμε ότι είχαμε θέσει αντιμέτωπη τη βασική Alfa Romeo Tonale με τον κινητήρα των 130 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο, με την αντίστοιχη BMW των 136 ίππων που επίσης έχει αυτόματο σασμάν στον στάνταρ εξοπλισμό της. Με πολύ κοντινά χαρακτηριστικά και παραπλήσιες τιμές, η νίκη της Alfa Romeo είναι γεγονός.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ, ενώ θα βρείτε και αναλυτικές δοκιμές για κάθε ένα από τα δύο premium C-SUV.

*Τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...