Top 10 Μοντέλα 10-16 Απριλίου

Ακριβώς τα ίδια μοντέλα με την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με σημαντικές ανακατατάξεις μεταξύ τους.

  • -
  • -

Αρκετές οι αλλαγές στο Top 10 της περασμένης εβδομάδας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα των αυτοκινήτων παρέμεινε ίδια με αλλά οι ανακατατάξεις ήταν αρκετές. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται φυσικά για ακόμη μία φορά στην κορυφή, με τον ανταγωνιστή του στην B-SUV κατηγορία, το Suzuki Vitara να ανεβαίνει μία θέση και να βρίσκεται στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Την πρώτη τριάδα έκλεισε ακόμη ένα μοντέλο της Suzuki, το S-Cross, το οποίο σκαρφάλωσε ως εκεί από την 7η θέση που βρισκόταν πριν από μία εβδομάδα.

Από μία θέση κέρδισαν και τα Toyota Yaris και Suzuki Ignis, τα οποία βρίσκονται πλέον στις θέσεις 4 και 5, αντίστοιχα. Από εκεί, στα νούμερα 6 και 7 έχουμε τα Toyota Aygo X και BMW X1 που ανέβηκαν παρέα από τις θέσεις 9 και 10 του προηγούμενου Top 10, με το Dacia Duster να έχει κατρακυλήσει πίσω τους καταφέρνοντας να είναι πλέον 8ο. Τέλος, έχουμε τα Audi Q5 Sportback και Peugeot 408 να κλείνουν την λίστα των τελευταίων 7 ημέρων με τη σειρά που αναγράφονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...