Δες πώς γίνεται ξανά καινούργια μια BMW E30 του 1988 [video]

Μια BMW 325iC του 1988 καθαρίστηκε, επισκευάστηκε και ξαναέγινε καινούρια. Δες παρακάτω το βίντεο με την αναγέννηση του αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η γενιά E30 της BMW ανήκει στα πιο εμβληματικά μοντέλα της βαυαρικής φίρμας. Ακόμη και σήμερα, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει στον δρόμο, ιδιαίτερα αν διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Η συγκεκριμένη 3άρα Ε30, δείχνει λες και μόλις βγήκε από το εργοστάσιο.

Για να συμβεί όμως αυτό, απαιτήθηκαν αρκετές ώρες δουλειάς στο συνεργείο και το φανοποιείο. Οι τεχνικοί έπρεπε να επιδιορθώσουν πολλά πράγματα στο όχημα, από την τρύπα στην οροφή έως τις βρωμιές, τα φώτα, τα πλαστικά στην καμπίνα και το σύστημα εξαερισμού.

Μια BMW του 1998 που λάμπει σαν καινούργια

Οτιδήποτε χρειάζονταν επιδιόρθωση στην 325iC του 1998 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ακόμη και τα καθίσματα, χάρη στην τοποθέτηση νέων ταπετσαριών, φαίνονται ολοκαίνουρια. Επίσης, υπάρχουν αρκετοί νέοι διακόπτες, ενώ η κεραμική επίστρωση στο εξωτερικό αμάξωμα επέφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: 5 BMW που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας

Η 325iC Ε30 είναι έτοιμη να βγει στους δρόμους και να κλέψει την παράσταση με την εικόνα και τον ήχο της. Ο ατμοσφαιρικός 2,5 lt. εξακύλινδρος κινητήρας της οικογένειας Μ20 της BMW απόδοσης 168 ίππων, χαρίζει δύναμη και επιδόσεις, με το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων να προκαλεί τους πραγματικούς εραστές της οδήγησης.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...