Το ανάποδο Tesla Model 3 που έγινε viral [video]

Ιδού μια κατασκευή που σου επιτρέπει σε ένα Tesla να συνεχίσει να κινείται ακόμη και μετά από τούμπα. Αν και έχει προβλήματα αξιοπιστίας και αντοχής.

  • -
  • -

Είναι αδιανόητο το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να κερδίσει την προσοχή του κοινού του YouTube. Στα χιλιάδες video με μετατροπές αυτοκινήτων χωρίς καμία χρησιμότητα, και στις καταστροφές ακριβών μοντέλων για πλάκα, έρχεται να προστεθεί με αξιώσεις μια νέα προσπάθεια, με θύμα ένα Tesla.

Ο «υπεύθυνος» αυτή τη φορά είναι το κανάλι WhistlinDiesel, το οποίο έχει μακρά παράδοση στα… ακροβατικά με αυτοκίνητα, που πολύ συχνά οδηγούν στην καταστροφή τους. Για το Tesla Model 3, μερικά από τα βασανιστήρια που σκέφτηκε ο παρουσιαστής Cody Detwiler και η ομάδα του ήταν να δοκιμάσουν να κινηθούν με τον έναν εμπρός τροχό πιασμένο σε «δαγκάνα» της Τροχαίας, να το βάλουν να περάσει από κλειστή γκαραζόπορτα, να κάνουν άλματα σε χωματόδρομο κ.ά.

Τηλεκατευθυνόμενο σε κλίμαμα 1:1

Ωστόσο, η έμπνευση για την πιο εντυπωσιακή δοκιμασία ήρθε από ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι το οποίο έχει αρκετά μεγάλους τροχούς ώστε να μπορεί να κινηθεί χωρίς να έχει συγκεκριμένη «πάνω» και «κάτω» μεριά. Έτσι, αντικατέστησαν τους τροχούς ενός Model 3 με αυτοσχέδιες ρόδες… κάρου με διάμετρο 3 μέτρων. Έτσι, η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε τόσο ώστε μια… Ferrari F8 Tributo να χωράει πλέον κάτω από το Tesla, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί και ανάποδα, χωρίς η οροφή του να αγγίζει το έδαφος.

Δείτε ακόμα Video: Η τούμπα του Citroen Ami στο Monaco

Το τέλος του πειράματος έρχεται όταν το Tesla αναπτύσσει ταχύτητα κατεβαίνοντας έναν λόφο, χωρίς οδηγό, και η αντοχή της κατασκευής φτάνει στο όριό της. Δείτε στο παρακάτω video πώς εξελίχθηκε και πώς έληξε το εγχείρημα, και… αυξήστε λίγο ακόμη τα περισσότερα από 3 εκατομμύρια views που έχει ήδη συγκεντρώσει:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...