Νέο Video: Δοκιμάζουμε το Dacia Jogger, το φθηνότερο 7-θέσιο της αγοράς

Το Dacia Jogger ταράζει τα νερά σε πολλαπλά μέτωπα. Είναι αυτό το ιδανικό 7-θέσιο, οικογενειακό, crossover διπλού καυσίμου;

  • -
  • -

To νέο προσιτό οικογενειακό της Dacia βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε εκτενώς εντός και εκτός πόλης. Το νέο Dacia Jogger ισορροπεί μεταξύ τριών κατηγοριών, καθώς διαθέτει το μήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV και την εμφάνιση ενός SUV, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη αναλογία τιμής-χώρων.

Το οδηγήσαμε στην έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνης/υγραερίου) με τους 100 ίππους και αξιοποιήσαμε και τα 1.000 km αυτονομίας που μπορεί να χαρίσει. Θυμίζουμε πως το οικογενειακό μοντέλο έχει απόσταση από το έδαφος 200 mm κάνοντας έτσι τις εξορμήσεις σε παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο από εκτός δρόμου διαδρομές, παιχνιδάκι. Το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και μίας πολυμελούς οικογένειας ή παρέας, ενώ ο χώρος αποσκευών που φτάνει μέχρι και τα 708 lt στην 5θεσια διάταξη θα φροντίσει για όλα τα υπάρχοντα των επιβατών.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τις 18.880 ευρώ για το 5-θέσιο και από τις 22.280 ευρώ για το 7-θέσιο, το Jogger είναι με διαφορά το οικονομικότερο και πιο value for money μοντέλο στην κατηγορία του… όποια κι αν είναι αυτή! Βρείτε εδώ το δικό σας Dacia Jogger.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...