Νέες προσφορές leasing: 7 αυτοκίνητα, 1 μήνας δώρο

Ψάχνεις για supermini, μικρομεσαίο, SUV ή ακόμα και επαγγελματικό; Βρες το καλύτερο για εσένα, στις προσφορές One Month Free της FlexCar!

  • -
  • -

Έχοντας μπει πλέον στην Άνοιξη ο καιρός καλυτερεύει, οπότε οι έξοδοι από το σπίτι αυξάνονται. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στην διαδρομή σπίτι-γραφείο. Όλο και κάπου θα θελήσουμε να πάμε στον ελεύθερο χρόνο μας, ενώ πάντα υπάρχει και η πιθανότητα για μια εξόρμηση-αστραπή, π.χ. για ένα τριήμερο.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάζεσαι και το ιδανικό μεταφορικό μέσο που θα ταιριάξει στις δικές σου ανάγκες και παράλληλα δεν θα σου κοστίσει μία περιουσία. Είτε αυτές περιλαμβάνουν διακοπές, είτε καθημερινές μετακινήσεις, είτε επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι πιο πρόσφατες προσφορές One Month Free της FlexCar σίγουρα θα σε καλύψουν. Παρακάτω ακολουθούν 7 μοντέλα για όλα τα γούστα: Από supermini μέχρι SUV και επαγγελματικά.

Γιατί να μισθώσεις αυτοκίνητο από την FlexCar;

Η FlexCar διαθέτει στο στόλο της μια μεγάλη ποικιλία από επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Από εκεί και πέρα σου επιτρέπει να γίνεις συνδρομητής σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο τη σταθερή μηνιαία συνδρομή σας. Μπορείς να επιστρέψεις το όχημα σου οποτεδήποτε επιθυμείς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ή φυσικά να το αγοράσεις ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας.

Με τις προσφορές του προγράμματος One Month Free μπορείς να παραλάβεις το όχημα σου με δώρο 1 μήνα χρήσης, καταβάλλοντας μόνο το FlexDeposit. Ας δούμε τις 7 δημοφιλείς επιλογές αυτοκινήτων, 5 επιβατικών και 2 επαγγελματικών, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις άμεσα:

Nissan Micra 1.0 92 PS Acenta

nissan_micra_Flexcar

Εάν ψάχνεις για ένα οικονομικό -τόσο από πλευράς απόκτησης αλλά και χρήσης- supermini που ταυτόχρονα να προσφέρει την δυνατότητα φιλοξενίας μίας παρέας ή μία οικογένειας, τότε το Nissan Micra θα αποδειχθεί ιδανικό. Με αποδοτικό turbo μοτέρ βενζίνης, το ιαπωνικό μοντέλο δύσκολο να μην σε καλύψει. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Opel Astra 1.6 180 PS PHEV GS Line

astra\" width=

Το Opel Astra με αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό design και premium αίσθηση έχει στοχεύσει στην κορυφή της κατηγορίας. Σε συνδυασμό τώρα με την plug-in hybrid τεχνολογία προσφέρει κατανάλωση της τάξης του 1,2 lt/100km, χωρίς να παραμελεί τις επιδόσεις. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Peugeot 208 1.2 100 PS Active Plus

 peugeot_208_Flexcar

Το μικρό μοντέλο της Peugeot δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αγαπηθεί τόσο από την ελληνική αγορά. Είναι μοντέρνο, άνετο, ευέλικτο, οικονομικό και κυρίως φέρει τον premium χαρακτήρα που έχει καθορίσει όλα τα νέα μοντέλα του Γάλλου κατασκευαστή. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Peugeot 3008 1.2 130 PS EAT8 Active Plus

 3008

Premium αίσθηση σε SUV εκτέλεση; Η απάντηση είναι Peugeot 3008. Με το συγκεκριμένο C-SUV η γαλλική μάρκα κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της και η facelift έκδοση του μοντέλου συνεχίζει να θριαμβεύει. Με πλούσιο εξοπλισμό και αυτόματο κιβώτιο, δεν πρόκειται να σου λείψει τίποτα όσο βρίσκεσαι στην καμπίνα του 3008. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Renault Arkana 1.3 140 PS EDC Hybrid Dynamic

 renault_arkana_Flexcar

Εάν ψάχνεις για ένα οικογενειακό SUV με χώρους και άνεση, χαμηλή κατανάλωση, υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή εμφάνιση το Arkana είναι το τέλειο! Θα πάει εσένα και όλη σου την οικογένεια παντού οικονομικά, ενώ δεν διστάζει να εντυπωσιάσει χάρη στο coupe του αμάξωμα. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Και αφού είδες 5 αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές για ιδιώτες, τώρα σειρά έχουν οι προσφορές της FlexCar για την αγορά των επαγγελματικών.

Fiat Doblo 1.6 120 PS Diesel

 fiat_doblo_Flexcar

Θέλεις την πιο οικονομική επιλογή στα επαγγελματικά; Η απάντηση είναι Fiat Doblo. Το πετρελαιοκίνητο μοντέλο της Fiat παρέχει οικονομία όχι μόνο στην μίσθωση αλλά και στην κατανάλωση, ενώ παράλληλα προσφέρει άπλετο χώρο φόρτωσης ώστε να καλυφθεί κάθε σου ανάγκη. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Ford Transit Connect 1.5 100 PS Diesel

 ford_transit_connect_flexcar

Ακόμη μία κορυφαία επιλογή που αυτή η φορά όμως φέρει το θρυλικό όνομα Transit. Ένα μοντέλο που έχει γράψει ιστορία στην αγορά των επαγγελματικών van τώρα διαθέσιμο και σε τιμή προσφοράς με οικονομικό μοτέρ πετρελαίου 100 ίππων. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...