Νίκος Κοκλώνης: Η Μύκονος, τα supercars και το SUV των 350.000 €

Σάλος έχει ξεσηκωθεί γύρω από το όνομα του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος κατά καιρούς έχει βρεθεί να οδηγεί πολλά γρήγορα, υπερπολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Βαριές κατηγορίες περιβάλλουν το όνομα του Νίκου Κοκλώνη με τον διάσημο παρουσιαστή-παραγωγό να ερευνάται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τη μορφή μαφίας, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπερχρέη προς το Δημόσιο, το ποσό των οποίων φτάνει τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τα τηλεοπτικά πλατό και τα διάφορα σουαρέ στα πιο χλιδάτα σημεία της Αθήνας και όχι μόνο, ο Κοκλώνης φαίνεται ότι έχει και μια ιδιαίτερη προτίμηση στα πανάκριβα αυτοκίνητα, είτε αυτά διακρίνονται για την ταχύτητά τους, είτε για την υπέρμετρη πολυτέλεια που προσφέρουν σε οδηγό και επιβάτες.

Δείτε ακόμα: Η πιο «hot» Lamborghini είναι στη Μύκονο

Έτσι, τα πρώτα ακριβά μοντέλα με τα οποία κυκλοφορούσε ήταν μία κατακόκκινη Ferrari και μία Bentley, αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσε ήδη από την εποχή που η επιχειρηματική του δραστηριότητα σχετίζονταν με την εταιρεία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, AirFastTickets.

audi-r8-v10-plus-nikos-koklonis-troxaio-tram

Εκτός από αυτά, πιο πρόσφατα ο διάσημος παρουσιαστής έχει εντοπιστεί να οδηγεί ένα Audi R8 V10 plus του 2016, αλλά κι ένα ηλεκτρικό μοντέλο και συγκεκριμένα Tesla, δείχνοντας έτσι ενδιαφέρον και για την ηλεκτροκίνηση. Με το Audi είχε εμπλακεί και σε τροχαίο ατύχημα με το τραμ το 2019, προσπαθώντας να κάνει παράνομη αναστροφή.

nikos-koklonis-lamborghini-urus

Τον τελευταίο καιρό ο Κοκλώνης έχει βρεθεί τουλάχιστον δύο φορές να οδηγεί Lamborghini Urus. Η μία ήταν στη Μύκονο, με μια κίτρινη Urus, ενώ στην Αθήνα έχει εμφανιστεί ακόμα και στην κάμερα με μια μαύρη. Μάλιστα με την τελευταία είχε ανεβάσει πρόσφατα στα social media ένα video με κλατάρισμα που του είχε συμβεί.

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται ότι είναι και οπαδός της F1, καθώς το 2021 είχε παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix του Μονακό, βρισκόμενος μάλιστα σε ένα σημείο με εξαιρετική θέα στην πίστα, όπως μπορούμε να δούμε από το video που είχε ανεβάσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...