Η πιο «hot» Lamborghini είναι στη Μύκονο

Μεγαλωμένη μέσα στα πλούτη και οδηγώντας τα κορυφαία ιταλικά μοντέλα, η κυρία Lamborghini προκαλεί στο «νησί των ανέμων».

  • -
  • -

Είναι εγγονή του του ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini. Λατρεύει να προκαλεί σε κάθε εμφάνισή της και δηλώνει σελέμπριτι, παρουσιάστρια, influencer και οτιδήποτε έχει σχέση με τη showbiz. Έχει σπουδάσει κινηματογράφο, κάποια στιγμή διέθετε τον δικό της στάβλο με άλογα, ενώ οι κακές φήμες λένε πως έχει συμμετάσχει και σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

elettra

Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις επιχειρήσεις της οικογένειας, ωστόσο, ζει πλουσιοπάροχα από τα χρήματα που της εξασφαλίζουν, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το διάσημο επίθετό της.

Η Elettra Lamborghini φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο και κάθε καλοκαίρι ο φακός την εντοπίζει με τα μικροσκοπικά μπικίνι της στις φημισμένες παραλίες του νησιού. Φέτος, απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και το Αιγαίο παρέα με τον σύζυγό της Afrojack, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από ενάμιση χρόνο στη Λίμνη Κόμο.

elettra

Ο Nick van de Wal όπως είναι το πραγματικό του όνομα, επαγγέλλεται DJ και παραγωγός δίσκων. Στη Μύκονο, μαζί με τη «χρυσή κληρονόμο» της οικογενείας Lamborghini απολαμβάνουν τις κοσμικές παραλίες και βολτάρουν στα σοκάκια της χώρας.

Δεν ξέρει πόσες Lamborghini έχει  

H 27χρονη Elettra Lamborghini δεν ήρθε στη Μύκονο με κάποιο από τα εντυπωσιακά αυτοκίνητά της. Τα supercars με το σήμα της Lamborghini, προτιμά να τα οδηγεί στους δρόμους της Ιταλίας ή του Λονδίνου, όπου συνηθίζει να διασκεδάζει. Παλαιότερα, η Elettra είχε δηλώσει πως: «ειλικρινά δεν ξέρω πόσες Lamborghini μου ανήκουν». Προφανώς, οπουδήποτε κι αν είναι, οποιαδήποτε στιγμή, το «άτακτο» παιδί μπορεί να έχει κάθε μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Δείτε επίσης: Ο Έλληνας που οδηγεί τη Lamborghini Aventador Ultimae των 780 ίππων

Η μελαχρινή χυμώδης Ιταλίδα ακόμη και μέσα από μια Lamborghini, αρέσκεται να παίρνει σέξι έως και άκρως προκλητικές πόζες, προβάλλοντας τα tattoo της. Ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας της νεαρής με το χαϊδευτικό «Miura», το οποίο παραπέμπει στο ομώνυμο μοντέλο της φίρμας, που όταν παρουσιάστηκε το 1966 έφερε επανάσταση στους τέσσερις τροχούς.

Lamborghini

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...