Τα 10 πιο σέξι αυτοκίνητα για να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Με αυτά τα αυτοκίνητα θα απολαύσεις όσο τίποτα την ημέρα των ερωτευμένων και θα κάνεις το ταίρι σου να «λιώνει» για σένα.

  • -
  • -

Την 14η Φεβρουαρίου κάθε έτους, γιορτάζει ο έρωτας και το πάθος. Οι απανταχού ερωτευμένοι ανά τον κόσμο, έχουν μάτια μόνο για την αληθινή αγάπη. Για να τη νιώσουν στο έπακρο όμως, χρειάζονται και το κατάλληλο αυτοκίνητο. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο σέξι αυτοκίνητα, αυτά με τα οποία θα νιώσετε μοναδικός/ή στον κόσμο.

Mercedes-Benz SL300 Gullwing

sexy

Αν ο φτερωτός θεός πετούσε βέλος σε αυτοκίνητο, αυτό θα ήταν η Mercedes-Benz SL300 Gullwing, ένα αριστούργημα των τεσσάρων τροχών με πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά. Αποπνέει κομψότητα και στυλ, έχοντας παράλληλα τόσες μοντέρνες πινελιές που μοιάζει με φανταχτερό gadget βγαλμένο από ταινία του James Bond. Όποιος έχει την τύχη να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μας Gullwing είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται μόνιμα στα σύννεφα.

BMW Z8

sexy

H Z8, η οποία κυκλοφόρησε το 1999, είναι ένα διαχρονικό κλασικό αυτοκίνητο, εμπνευσμένο από το roadster BMW 507 της δεκαετίας του '50. Διαθέτει πολλά χειροποίητα στοιχεία, χρώματα κατά παραγγελία και hard top οροφή. Το διθέσιο γερμανικό μοντέλο έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο συλλεκτικό τετράτροχο και έχει εμφανιστεί επίσης σε ταινία του James Bond.

Chevrolet Corvette

sexy

Η εντυπωσιακή σχεδίαση της Corvette, η αναδιπλούμενη κορυφή και το εσωτερικό με διχρωμίες, δικαίως την φέρνουν στο Top10 της λίστας. Οι έντονες γωνίες τόσο εμπρός όσο και πίσω, δίνουν την αίσθηση αρπακτικού. Κι αυτό το σαλόνι, πιο κόκκινο κι από ένα μάτσο τριαντάφυλλα, είναι τέλειο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ford Mustang 390 GT

sexy

Ήταν αδύνατον να λείψει από τη λίστα. Η Ford Mustang 390 GT είναι το απόλυτο αμερικανικό αυτοκίνητο. Στην ταινία «Bullitt» του 1968 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen, μετατράπηκε σε θρύλο. Προκαλεί τον θαυμασμό ακόμη και σήμερα, με τις vintage πινελιές και το αριστοκρατικό στυλ να μαγεύουν τα πλήθη.

Bugatti Chiron

sexy

Ένα από τα ταχύτερα, ισχυρότερα και μοναδικά αυτοκίνητα που σχεδίασε ποτέ η Bugatti. Συνδυάζοντας την ξεχωριστή αισθητική με τις συγκλονιστικές επιδόσεις, αφήνει άναυδο όποιον την δει από κοντά. Μια βόλτα με αυτό το hypercar αποτελεί όνειρο ζωής, αρκεί να μην έχετε… αλλεργία στην αδρεναλίνη.

Ferrari 812 GTS

sexy

Δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και μελωδική. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για ραντεβού, ένα supercar με χώρο αποσκευών για το καλάθι του πικ-νικ σας, ένα στερεοφωνικό με έξι ηχεία κι ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6,5 λίτρων, ο οποίος σε κάθε βύθισμα του ποδιού στο γκάζι ηχεί σαν την όπερα του Παρισιού.

Gordon Murray Automotive T.50

sexy

Το T.50 είναι το αυτοκίνητο ωδή στον ανεκπλήρωτο έρωτα. Εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά γρήγορο, το τριθέσιο όχημα της Gordon Murray Automotive, με τον V12 των 650 ίππων και τον απίστευτο ήχο, είναι για τους πραγματικές εραστές της οδήγησης.

Aston Martin DB4

sexy

Η Aston Martin DB4 είναι ένα έργο τέχνης. Το εμβληματικό αυτό αυτοκίνητο του 1958, κατασκευάστηκε από Ιταλούς τεχνίτες χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «Superleggera» ή «super light». Το τετράτροχο αυτό κόσμημα λάμπει σε κάθε εμφάνισή του, προκαλώντας μια ακαταμάχητη γοητεία εδώ και γενιές.

Δείτε εδώ τις πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων του 2022

Jaguar E-Type

sexy

Αν αναζητάτε ένα σέξι αυτοκίνητο που είναι κλασικό, αλλά διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, τότε το E-Type Reborn της Jaguar είναι το αυτοκίνητο που πρέπει να αποκτήσετε. Το διαχρονικό design και το θεσπέσιο σαλόνι, υπόσχονται συγκινήσεις την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας και όχι μόνο.

Aston Martin DBS Superleggera

sexy

Τα κοσμητικά επίθετα γι΄αυτό το βρετανικό όχημα έχουν στερέψει. Είναι σίγουρα το πιο σέξι και το πιο μεγαλοπρεπές. Οι φλεγματικοί Άγγλοι, στην περίπτωση της DBS Superleggera έδωσαν ρεσιτάλ σχεδίασης και μηχανικής. Η φινέτσα και η ευπρέπεια, σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και την ταχύτητα, είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός.

Πηγή: autotrader.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...