Αγίου Βαλεντίνου: Απόκτησε το αυτοκίνητο που θα ήθελε κάθε ζευγάρι

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις το ιδανικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες ενός ζευγαριού.

  • -
  • -

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει καθιερωθεί ως η γιορτή των ερωτευμένων. Αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους βρίσκονται σε σχέση να θυμούνται ότι αξίζει να γιορτάζεις την αγάπη κάθε μέρα. Επιπλέον, είναι μία περίσταση που σου επιτρέπει να βγεις από το σπίτι, να χαλαρώσεις και να περιποιηθείς τον άλλο σου μισό. Όμως, είναι και μία ευκαιρία για να αγοράσεις κάτι για τον εαυτό σου, το σύντροφο ή τη σύντροφο σου, ή ακόμα καλύτερα και για τους δυο σας! Τι καλύτερο λοιπόν, από το να αποκτήσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο θα αλλάξει την καθημερινότητα και των δυο σας προς το καλύτερο! 

Μοναδική ευελιξία και ευκολία

Η Flexcar είναι η εταιρεία που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο leasing καθιστώντας την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ. Πρόκειται για την ιδανική λύση, καθώς μπορείς να αγοράσεις το νέο σου αυτοκίνητο χωρίς να εκταμιεύσεις ένα τεράστιο ποσό. Βλέπεις, σήμερα με το Flexdeposit έχεις 50% έκπτωση στο ποσό που καταβάλεις πριν την έναρξη της μίσθωση! Όμως, τις… «ημέρες των ερωτευμένων», η Flexcar προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% στη μίσθωση τεσσάρων μοντέλων που κάθε ζευγάρι θα ήθελε να έχει στην κατοχή του… Αυτοκίνητα και για τους δύο, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα τους και θα την κάνουν σαφώς πιο ευχάριστη! 

Fiat 500e

Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης! Μικρό σε μέγεθος, αλλά με μοναδικό design, είναι το ιδανικό μοντέλο για τις καθημερινές μετακινήσεις. Μπορεί οι διαστάσεις του να είναι κόμπακτ, αλλά η έξυπνη διαχείριση στην καμπίνα των επιβατών το καθιστά εξαιρετικά άνετο. Η ηλεκτρική έκδοση προσφέρει υψηλό βαθμό αποδοτικότητας, μειώνοντας το καθημερινό κόστος στο ελάχιστο. Με αυτονομία που αγγίζει τα 320 km, αλλά και πολύ καλό σύστημα ανάκτησης, επιτρέπει σημαντική χιλιομετρική ελευθερία και άνεση. 

Ford Focus 1.0 125ps mHEV

Μπορεί η σημαντικότερη τάση της εποχής να είναι τα SUV, αλλά το Ford Focus αποτελεί δείγμα γραφής όσον αφορά τα hatchback. Οι κόμπακτ διαστάσεις, η σημαντική ευρυχωρία στο εσωτερικό και ο μεγάλος χώρος αποσκευών, συνδυάζονται με ένα θελκτικό αμάξωμα. Με τον βραβευμένο 1.000άρη Ecoboostτων 125 ίππων, ξεχωρίζει για τις πολύ καλές επιδόσεις, αλλά και τη χαμηλή κατανάλωση. Η αναβαθμισμένη γενιά έχει επικαιροποιηθεί με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η Ford σε συστήματα ασφάλειας και ψυχαγωγίας, ενώ διατηρεί τον χαρακτηρισμό του πιο οδηγοκεντρικού μικρομεσαίου μοντέλου της αγοράς. 

Opel Astra Plug-in Hybrid 180 PS

Το Opel Astra συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας των μικρομεσαίων hatchback. Προσφέρει άνεση και ευρυχωρία, αλλά και απόλυτα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, συμβατό με όλες τις νεότερες τεχνολογίες. Η plug-in εκδοχή είναι ιδανική για όσους αναζητούν την οικονομία, αλλά και τις υψηλές επιδόσεις. Το υβριδικό σύνολο προσφέρει κατανάλωση που αγγίζει μόλις τα 1,1 lt/100 km, ενώ μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 61 km! Και αν θελήσεις να ταξιδέψεις, οι 180 ίπποι θα φροντίσουν να σε μεταφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σου. 

Tesla Model 3

Η Tesla θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία εταιρεία στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Η αμερικανική φίρμα έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της παράδοση και το Model 3 είναι το κορυφαίο μοντέλο σε πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο ηλεκτροκινητήρας των 282 ίππων του χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η μπαταρία των 75 kWh στην έκδοση Long Range σου επιτρέπει να καλύψεις περισσότερα από 600 kmμε μία φόρτιση! Και το σημαντικότερο είναι πως αν χρειαστεί να ανανεώσεις την ενέργεια της, αυτό γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, αφού υποστηρίζει ταχύτητα φόρτισης που φτάνει έως τα 250 kW! 

Επωφελήσου σήμερα από την προσφορά της Flexcar, μπες στο κόσμο του leasing και απόλαυσε ξέγνοιαστα με τον ή τη σύντροφο σου το καινούργιο σου αυτοκίνητο, χωρίς να σε απασχολούν κόστη όπως η μεικτή ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας, τα service, η αλλαγή των ελαστικών και ενδεχόμενες βλάβες. Μπες στη σελίδα της Flexcar και μάθε τα πάντα για τη μίσθωση, αλλά και τις μεγάλες προσφορές που ήδη τρέχουν! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...