Η Mercedes G-Class γέμισε διαμάντια - Το ακριβότερο δώρο Αγ. Βαλεντίνου!

Η έκδοση G-Class Stronger Than Diamonds Edition είναι μια ειδική έκδοση του SUV της Mercedes-Benz, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz έχει πολύ ισχυρή σχέση με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και το αποδεικνύει με τη νέα G-Class Stronger Than Diamonds Edition, μια ειδική έκδοση του εμβληματικού SUV που παρουσιάστηκε στις 14 Φλεβάρη και θα παραχθεί σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 300 μονάδων! Αξίζει να σημειωθεί ότι βασίζεται στην G500 και πάνω της, βρίσκονται σε πολλά σημεία διαμάντια 25 καρατίων. Ακόμη και το κλειδί του αυτοκινήτου, είναι ειδικής σχεδίασης που σηματοδοτεί την ιδιαιτερότητα αυτού του G-Wagen!

Οι διαφορές σε σχέση με τις G-Class

Η Mercedes-Benz φρόντισε ώστε να κάνει πολλές αλλαγές στην ειδική έκδοση Stronger Than Diamonds Edition. Για αρχή, προσφέρεται μόνο στο ειδικό χρώμα Rosewood Grey Magno, το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο G-Class. Τα διαμάντια των 25 καρατίων συνοδεύονται από ένα πιστοποιητικό από το RJC (Responsible Jewllery Council) που διαβεβαιώνει ότι προέρχονται από οικολογικές και… ηθικές πηγές, ενώ υπάρχουν διάσπαρτα πολλά φωτιζόμενα εμβλήματα με την ονομασία της έκδοσης.

Σημειώστε ότι το εσωτερικό περιλαμβάνει ειδικό πακέτο επέκτασης των δερμάτινων επιφανειών από το τμήμα MANUFAKTUR με ραφές αντίθεσης σε χρώμα rose, όπως και παχύτερες μοκέτες στο πάτωμα της καμπίνας προσδίδοντας σημαντικούς luxury πόντους που μετράνε πολύ σε τέτοιες ειδικές εκδόσεις αυτοκινήτων. Όσο για την τιμή; Κρατήστε ότι η Mercedes-Benz ανακοινώνει το ποσό των 175.000 € για την αγορά της Γερμανίας, για κάθε μια από τις 300 μονάδες που θα παραχθούν συνολικά.

Δείτε ακόμη: Η Mercedes-AMG G 63 που στοιχίζει... 1,2 εκατ. ευρώ!

Με καρδιά… V8!

Όπως είπαμε, η Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Diamonds Edition προσφέρεται με τον κινητήρα της έκδοσης G500. Πρόκειται για έναν turbo V8 βενζινοκινητήρα 4.0 λίτρων με απόδοση στους 422 ίππους και τα 610 Nm ροπή. Η μετάδοση γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και οι επιδόσεις είναι πολύ καλές, με 0-100 km/h σε 5,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 210 km/h. Αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι και η κατανάλωση, με τη Mercedes-Benz να ανακοινώνει 15,3 lt / 100 km σε μεικτό κύκλο βάσει WLTP…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...