VW ID.Buzz: Έφτασε στην Ελλάδα – Τιμές και εξοπλισμός

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της VW με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την εντυπωσιακή αισθητική του εσωτερικού, έφτασε στη χώρα μας.

  • -
  • -

Διαθέσιμο προς παραγγελία είναι το ID.Buzz στην Ελλάδα, με την εισαγωγική εταιρεία της Volkswagen να ανακοινώνει τις τιμές και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα που αναβιώνει τον θρύλο του Bulli ανήκει στην κατηγορία των van, έχοντας όμως μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

buzz

Συνδυάζει τους τεράστιους χώρους και τις κορυφαίες ανέσεις με τον ψηφιακό κόσμο των smartphones και του σπιτιού. Διαθέτει πλήρες ψηφιακό πακέτο τεχνολογιών, εξαιρετικά συστήματα infotainment με πλήθος λειτουργιών και μια ιδιαίτερα υψηλή ευελιξία συνδεσιμότητας. Εφοδιάζεται με 8 θύρες USB-C για γρήγορη φόρτιση στα 45 watt, με δυνατότητα εξυπηρέτησης φορητών υπολογιστών και tablets και προσφέρεται σε πρώτη φάση μόνο στην πενταθέσια εκδοχή.

buzz

Αυτονομία έως 425 km

Το ID.Buzz τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα και αποδίδει 204 ίππους, ενώ για την αποθήκευση του ρεύματος φροντίζει η μπαταρία των 82 kWh. Η φόρτιση μπορεί να γίνει σε AC με ταχύτητα μέχρι και 11 KW, ενώ αν συνδεθεί σε DC φορτιστή μπορεί να «τραβήξει» ρεύμα με ισχύ μέχρι και 170 KW. Όσο για την αυτονομία, φθάνει έως τα 425 km.

Διαβάστε επίσης: Η Volkswagen θα κατασκευάζει 900 ID. Buzz την ημέρα

buzz

Οι τιμές του ηλεκτρικού van στην Ελλάδα ξεκινούν από 66.500 € για την στάνταρ έκδοση και από 70.500 € για την Plus. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, οι ψηφιακές οθόνες, το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης, η ηλεκτρική πίσω πόρτα, τα καινοτόμα φώτα IQ Light LED Matrix, ο εσωτερικός φωτισμός με τις 30 αποχρώσεις και πολλά ακόμη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...