Νέα BMW Σειρά 3 Gran Limousine: Μπορείς να τη δεις, όχι να την αγοράσεις

Η 3άρα είναι ένα από τα δημοφιλεστέρα μοντέλα της BMW στην Ευρώπη. Μια έκδοση ωστόσο, αποτελεί τον «απαγορευμένο καρπό», καθώς δεν διατίθεται καν. Ποια είναι;

  • -
  • -

Πρόκειται για το πιο ευρύχωρο και άνετο αυτοκίνητο στην κατηγορία, με τους χώρους για πίσω επιβάτες να εντυπωσιάζουν. Ο λόγος για τη Σειρά 3 Gran Limousine, μια ξεχωριστή έκδοση της BMW, η οποία ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη.

limousine

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πωλείται μόνο στην Ινδία και μάλιστα στο εξοπλιστικό πακέτο M Sport. Προσφέρεται στην έκδοση 330 Li με τους 225 ίππους αλλά και με τον δίλιτρο diesel των 190 ίππων. Το κιβώτιο και στις δύο περιπτώσεις είναι το αυτόματο 8άρι και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το πιο διακριτικό αυτοκίνητο με σοφέρ

Η BMW χαρακτηρίζει τη Σειρά 3 Gran Limousine M Sport ως ένα premium αυτοκίνητο με «υπερθετική» πολυτέλεια, το οποίο ενσωματώνει στον εξοπλισμό του από τριζωνικό έλεγχο κλιματισμού και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, έως τη νέα γενιά BMW Operating System 8 του συστήματος  infotainment, το Live Cockpit Plus και δεκάδες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης.

limousine

Δείτε εδώ τις 5 BMW που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ, η συγκεκριμένη έκδοση δεν βρίσκεται στους τιμοκαταλόγους των επίσημων αντιπροσώπων της βαυαρικής φίρμας, παρότι το μακρύ μεταξόνιο και τα επίπεδα άνεσης, θα μπορούσαν να προσελκύσουν πελάτες που επιθυμούν ένα διακριτικό premium όχημα με σοφέρ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...