Top 10: Οι καλύτερες Δοκιμές του 2022

Πολλά ήταν τα καινούργια αυτοκίνητα που δοκιμάσαμε αυτή τη χρονιά, κι αυτά τα 10 ήταν εκείνα για τα οποία διαβάσατε περισσότερο!

  • -
  • -

Οι δοκιμές νέων αυτοκινήτων είναι ο καλύτερες τρόπος για να διαπιστώσουμε πώς μεταφράζονται στην πράξη όσα υπόσχονται οι κατασκευαστές. Είναι εύχρηστη εκείνη η εντυπωσιακή οθόνη αφής που είδες σε video; Μπορεί η κατανάλωση να πέσει τόσο χαμηλά; Πώς δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες τα σύγχρονα βοηθήματα οδηγικής ασφάλειας;

Αυτά, και άλλα πολλά, διαπιστώνουμε στις δοκιμές του GOCAR. Μέσα στο 2022 συμβιώσαμε με περισσότερα από 100 καινούργια μοντέλα για μία εβδομάδα, ή και περισσότερο καιρό, για να γνωρίσουμε κάθε πτυχή τους και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Ποια ήταν όμως εκείνα που ενδιέφεραν περισσότερο εσάς, τους αναγνώστες μας, και κατάφεραν να βρεθούν στο Top 10 των δημοφιλέστερων δοκιμών της χρονιάς;

Τηρώντας την παράδοση, ακριβώς όπως και το 2021, έτσι και φέτος μόνο ένα συμβατικό μοντέλο κατάφερε να σφηνώσει ανάμεσα στα SUV και crossover που κατά τα άλλα γέμισαν το Top 10. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το Renault Clio στην αναθεωρημένη έκδοση 1.5 Diesel, δείχνοντας πως παρότι οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν καταργήσει τους κινητήρες diesel από τα μικρά τους μοντέλα, το ενδιαφέρον του κόσμου για τέτοιες λύσεις είναι αμείωτο. Υπάρχουν κι άλλα diesel στη λίστα μας, όμως η πλειονότητα των μοντέλων υιοθετούν κάποια υβριδική υλοποίηση, ήπια ή full.

Παρακάτω θα βρείτε τις 10 δημοφιλέστερες δοκιμές του GOCAR για το 2022, σε αντίστροφη σειρά, και μπορείτε να διαβάσετε όποια θέλετε κάνοντας κλικ στο όνομα του μοντέλου ή στη φωτογραφία. Ή αναλλακτικά, να βρείτε εδώ όλες τις δοκιμές μας.

10. CUPRA Formentor 1.5 TSI DSG

Formentor

9. Opel Mokka 1.5 Diesel

Mokka

8. Renault Clio 1.5 dCi

Clio

7. Alfa Romeo Tonale

Tonale

6. Suzuki Vitara 1.5 Hybrid AllGrip

Vitara

5. Toyota Yaris Cross Hybrid AWD-i

Yaris Cross

4. Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid 48V

S-Cross

3. Suzuki Vitara 1.5 Hybrid

Vitara

2. Dacia Duster 1.5 Blue dCi 4WD

Duster

1. Toyota Yaris Cross Hybrid

Yaris

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...