Top 10 Μοντέλα 26 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 26 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου

Το… ιαπωνικό άρωμα στις κορυφαίες θέσεις της δεκάδας, συνεχίζεται για τη λίστα των Top 10 Μοντέλων αυτή την εβδομάδα!

  • -
  • -

Με λίγες αλλαγές αλλά αρκετές ανακατατάξεις «κλείνει» αυτή η εβδομάδα στο Top 10 του GOCAR, με βάση τα αυτοκίνητα που έψαξαν οι αναγνώστες. Τις τελευταίες 7 ημέρες, το… ενδιαφέρον για τα SUV κάθε κατηγορίας ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό και τα… 9 από τα 10 αυτοκίνητα της λίστας ανήκουν σε αυτό το είδος! Πλέον, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι η πρώτη θέση ανήκει στο Toyota Yaris Cross.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κάνει ένα εκπληκτικό σερί, ενώ μένει σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των αναζητήσεων. Στη δεύτερη θέση, συναντάμε το… αδερφάκι του Yaris Cross, και το μοναδικό μη SUV αυτοκίνητο της λίστας. Πρόκειται για το επίσης δημοφιλέστατο Toyota Yaris, το οποίο επίσης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής βάσει των αναζητήσεων στο GOCAR. Στην τρίτη, αλλά και τέταρτη θέση, βρίσκονται δύο πολύ ολοκληρωμένα μοντέλα της Suzuki.

Πρόκειται για τα Vitara και S-Cross, τα οποία μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία, όμως το δεύτερο είναι μεγαλύτερο και πιο οικογενειακών προδιαγραφών. Η πεντάδα κλείνει με το Hyundai Tucson, ένα αυτοκίνητο που τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνισή του και το ενδιαφέρον με τα value for money χαρακτηριστικά του, ειδικά για αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων. Στην έκτη θέση έχουμε μια ξεκάθαρα premium πρόταση: το Mazda CX-5. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο SUV πλήρες από εξοπλισμό, τεχνολογία και χώρους, οπότε δίκαια βρίσκεται ανάμεσα στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Το Cupra Formentor είναι στην έβδομη θέση χάρη στη σχεδίαση και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του, ενώ το Hyundai Bayon ακολουθεί στην όγδοη θέση, δείχνοντας ότι τα προσιτά υπερυψωμένα μοντέλα με υπερπλήρη εξοπλισμό και αποδοτικούς κινητήρες, πάντα έχουν θέση στην αγορά. Η δεκάδα κλείνει με το Nissan Qashqai στην ένατη θέση και το Suzuki Ignis στη δέκατη. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Suzuki είναι η μοναδική εταιρεία με τρεις εκπροσώπους στη λίστα των Top 10 μοντέλων μας για αυτή την εβδομάδα. Toyota και Hyundai ακολουθούν, με δύο εκπροσώπους κάθε μια. Οι υπόλοιπες μάρκες, έχουν από ένα αυτοκίνητο στη λίστα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...