Top 10 Μοντέλα 19-25 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 19-25 Δεκεμβρίου

Μικρές αλλαγές στο εβδομαδιαίο Top 10 με την ιαπωνική κυριαρχία να συνεχίζεται.

  • -
  • -

Μηδαμινές οι αλλαγές στο Top 10 της εβδομάδας των Χριστουγέννων με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα των αυτοκινήτων παρέμεινε ίδια με μόλις τρία μοντέλα να αλλάζουν θέση. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται φυσικά για ακόμη μία φορά στην κορυφή, με το supermini αδερφάκι του, το Toyota Yaris να το ακολουθεί κατά πόδας. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρίσκεται και η μοναδική βελτίωση απόδοσης που είδαμε από κάποιο μοντέλο, με το Hyundai Bayon να σκαρφαλώνει από την 5η θέση στην 3η.

Αυτό σημαίνει πως τα Suzuki Vitara και Hyundai Tucson έπρεπε να κατέβουν κατά μία θέση, καταλαμβάνοντας τώρα τα νούμερα 4 και 5, αντίστοιχα. Από εκεί δεν υπήρξε καμία αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως ακολουθούν με την σειρά που αναγράφονται τα Suzuki S-Cross, Cupra Formentor, Nissan Qashqai, Suzuki Ignis και Kia Niro HEV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...