Top 10 Μοντέλα 12-18 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 12-18 Δεκεμβρίου

Η πρώτη θέση έχει κλειδώσει εδώ και πολύ καιρό, όμως από εκεί και κάτω αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετές αλλαγές, ειδικά στις θέσεις που κατέλαβε το κάθε μοντέλο.

  • -
  • -

Οι αλλαγές θέσεων ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας που πέρασε, καθώς στις 9 από τις 10 περιπτώσεις τα μοντέλα που τράβηξαν το ενδιαφέρον σας ήταν τα ίδια, όμως μεταβλήθηκε σημαντικά το πόση προσοχή πήρε το καθένα. Υπήρχε, όμως και ένα μοντέλο που βγήκε από τη δεκάδα, δίνοντας τη θέση του σε ένα άλλο.

Η πρώτη θέση παραδοσιακά ανήκει στο Toyota Yaris Cross, με το Toyota Yaris να ακολουθεί ακριβώς από πίσω, κάνοντας έτσι το 1 – 2 για την ιαπωνική μάρκα. Το μοναδικό που κατάφερε να σπάσει κάπως την κυριαρχία της και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν το Suzuki Vitara.

Μετά την πρώτη τριάδα έχουμε ακόμα δύο μοντέλα που ανήκουν στον ίδιο κατασκευαστή. Πρόκειται για το Hyundai Tucson στην τέταρτη θέση και το Hyundai Bayon στην πέμτπη, με το Suzuki S-Cross να αποτελεί τη δεύτερη συμμετοχή της μάρκας στην κορυφαία δεκάδα.

Το Cupra Formentor έκανε ένα άλμα και ανέβηκε τρεις θέσεις κατακτώντας την έβδομη, το Nissan Qashqai φιγουράρει στην όγδοη θέση έχοντας ανέβει ένα σκαλί , ενώ το Suzuki Ignis βάζει για τρίτη φορά την εταιρεία στην λίστα, εμφανίζοντας σημαντική πτώση, όμως, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα ήταν τέταρτο. Στην τελευταία θέση συναντάμε και τη μοναδική νέα είσοδο, το Kia Niro HEV.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...