Hyundai: Οι τιμές όλων των μοντέλων της στην Ελλάδα!

Από supermini μέχρι μεγάλα SUV και από κλασικά σύνολα βενζίνης μέχρι αμιγώς ηλεκτρικά, η γκάμα της Hyundai έχει μία επιλογή για τον καθένα, ακόμα και τον ανήσυχο με τις εκδόσεις N.

  • -
  • -

Παρατηρώντας την γκάμα της Hyundai σήμερα συνειδητοποιεί κανείς πως είναι μία από τις πλέον πλήρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει ανανεώσει όλα τα μοντέλα της, επαναπροσδιορίζοντας ουσιαστικά τη θέση της στην αγορά. Από το μικρότερο που συναντάμε στη βάση της γκάμας, το i10, μέχρι και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Santa Fe, οι Κορεάτες έχουν εκσυγχρονίσει όλα τα μοντέλα τους, ενισχύοντάς τα με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει σήμερα στα ράφια της.

Επιπλέον, πιστή στο πλάνο εξηλεκτρισμού που έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό, διαθέτει μία από τις πλέον πολυσυλλεκτικές γκάμες στην αγορά σε επίπεδο κινητήριων συνόλων. Δεν είναι υπερβολή, πως περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα! Ήπια υβριδική τεχνολογία, φουλ υβριδικά, plug-in και φυσικά αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, ότι προτάσσει η σημερινή εποχή! Παράλληλα, δεν λείπουν και οι εκρηκτικές δημιουργίες του N Division, που έχουν αποδείξει ότι οι Κορεάτες έχουν βρει τον τρόπο να δημιουργούν και κατασκευές που απευθύνονται σε όσους λάτρεις της οδήγησης. Όμως, ας δούμε όλα τα μοντέλα που διαθέτει η Hyundai στην ελληνική αγορά σήμερα. 

Hyundai i10

i10

Το segment των αυτοκινήτων πόλης αποτελούσε από πάντα ένα δυνατό χαρτί στις πωλήσεις της Hyundai και γι’ αυτό βλέπουμε να συνεχίζει να επενδύει σε αυτό. Με την ανανεωμένη εκδοχή του i10 να ξεκινάει την εμπορική της πορεία και στην χώρα μας, το κορεατικό μοντέλο έρχεται πλήρως σύγχρονο και εξοπλισμένο με τιμές που ξεκινούν από τα 16.190 €, ενώ διατίθεται για ακόμη μία φορά και στην έκδοση Ν Line για τους πιο ανήσυχους…

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το ανανεωμένο i10

Hyundai i20

Με την 3η γενιά του i20 δεν παρουσίασε απλά μία αναβαθμισμένη εκδοχή της προηγούμενης, αλλά ένα τελείως καινούργιο μοντέλο. Οι Κορεάτες το βελτίωσαν στο μέγιστο βαθμό σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία. Παράλληλα, διατίθεται με ποικιλία κινητήριων συνόλων, που μάλιστα κάνουν και χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ξεκινώντας από τα 17.390 €. Φυσικά, στην κορυφή της γκάμας του κορεατικού supermini συναντάμε την έκδοση i20 N των 204 ίππων με το εκρηκτικό ταπεραμέντο.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai i20 εδω

Hyundai i30

Το i30 παραδοσιακά αποτελούσε την αιχμή του δόρατος στη γκάμα της Hyundai. Η νεότερη γενιά του απέκτησε τολμηρή σχεδίαση, κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, αντίστοιχου επιπέδου συνδεσιμότητα, αλλά και 48V ήπια υβριδική τεχνολογία για επιπλέον αποδοτική λειτουργία. Εκτός από το παραδοσιακά χάτσμπακ αμάξωμα που ξεκινάει από τα 19.890 €, διατίθεται και σε έκδοση i30 Fastback, με ακόμα πιο νεανικό στυλ και χαρακτήρα. Βέβαια, η έκδοση που θα ήθελαν οι περισσότεροι είναι αυτή με τις περιποιήσεις του N Division, το i30 N, η οποία μάλιστα είναι διαθέσιμη και στους δύο τύπους αμαξωμάτων.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai i30 εδω

Hyundai Bayon

Βλέποντας την κατηγορία των SUV να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, στη Hyundai αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμα ένα crossover στη γκάμα τους. Το Bayon θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί την entry level πρόταση της κορεάτικης εταιρείας στα SUV και ξεχωρίζει για την άνεση, την πρακτικότητα, τους άφθονους χώρους, αλλά και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εξοπλισμού από την βασική κιόλας έκδοση που ξεκινάει από τα 18.840 €.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai Bayon εδώ

Hyundai Kona

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0c161bf4c58bd7bca132e88187cb72ad.jpg

Το Kona είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai, το οποίο απέκτησε ολοκαίνουρια γενιά με πολλές αλλαγές, οι οποίες οδήγησαν σε σημαντική αναβάθμισή του σε σχέση με όσα ξέραμε. Βασικά ατού της νέας γενιάς είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις που οδηγούν σε καλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, η ανβαθμισμένη ποιότητα και η ιδιαίτερα σύγχρονη εικόνα σχεδιαστικά.

Δείτε ακόμη: Νέο video: Δοκιμάζουμε το Mazda CX-5 e-Skyactiv G 2.5 AWD

Η γκάμα των κινητήρων με του οποίους μπορεί να εξοπλιστεί είναι υπερπλήρης, καθώς περιλαμβάνει κλασικά μοτέρ βενζίνης, ήπια υβριδικά, κλασικά υβριδικά αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές λύσεις, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει αν θέλει χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο, ενώ υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 26.290 €, με τον εξοπλισμό να κρίνεται κάτι παραπάνω από καλός ήδη από τη βασική έκδοση.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai Kona εδώ

Hyundai Tucson

Ένα σκαλί πάνω από το Kona συναντάμε το Tucson, που στη νεότερη γενιά του έχει μεταμορφωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Στη Hyundai το σχεδίασαν από λευκό χαρτί χαρίζοντας του φουτουριστική σχεδίαση, μία πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα και όλες τις σύγχρονες, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, κάνοντας άλμα προς τις premium προτάσεις της κατηγορίας. Η τιμή του ξεκινάει από τα 29.990 € και επιπλέον διατίθεται σε αμιγώς υβριδική αλλά και Plug-in Hybrid εκδοχή.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai Tucson

Hyundai Santa Fe

Παραδοσιακά, το Santa Fe αποτελούσε τη ναυαρχίδα της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην κατηγορία των SUV. Αποτελεί την ενσάρκωση του απόλυτου οικογενειακού crossover, με έμφαση στους χώρους, την άνεση και την ποιότητα. Το κορυφαίο SUV στη γκάμα της Hyundai έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά με full hybrid και plug-in hybrid συστήματα μετάδοσης κίνησης με την τιμή του να ξεκινάει από τα 50.990 €. Είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας στην Γηραιά Ήπειρο που χρησιμοποιεί την ολοκαίνουρια πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς, με αποτέλεσμα να παρέχει βελτιωμένες επιδόσεις, καλύτερη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Kia Sorento

Hyundai Ioniq 5

Με το Ioniq 5 η Hyundai άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτυπώνοντας το όραμα της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον. Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας που προορίζεται αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, αποτελεί μία high-tech πρόταση με κορυφαίο βαθμό αποδοτικότητας. Επιπλέον προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης και άφθονους χώρους, όντας μία από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία. Η τιμή του ξεκινά από τα 49.090 €, όμως πέφτει στα 41.090 € με την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Διάβασε τη δοκιμή του Hyundai Ioniq 5 εδω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...