Νέο video: Δοκιμάζουμε το Mazda CX-5 e-Skyactiv G 2.5 AWD

Οδηγούμε το ανανεωμένο μεσαίο SUV της Mazda και βλέπουμε πώς έχει επωφεληθεί από τις αναβαθμίσεις που βρίσκουμε σε κινητήρα, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης και γενικότερα τις τεχνολογίες.

  • -
  • -

Το CX-5 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 και ήταν το πρώτο Mazda που διέθετε Kodo σχεδιασμό και τεχνολογία Skyactiv. Έθεσε νέα δεδομένα, αλλάζοντας τις αντιλήψεις για το πόσο ελκυστικό μπορεί να είναι ένα compact SUV. Στη δεύτερη γενιά CX-5 του 2017, οι μηχανικοί της φίρμας παρέδωσαν ένα SUV που ανέβασε τη σχεδιαστική και μηχανική φιλοσοφία Jinba Ittai στο επόμενο επίπεδο και τώρα, με την τελευταία ανανέωση έχουμε την πιο εξελιγμένη μορφή του στα χέρια μας.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Kia XCeed 1.5T 160 PS DCT

Εμπλουτισμένο με τεχνολογίες όπως το G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) και μία μεγαλύτερη παλέτα τεχνολογιών ασφαλείας i-Activsense, το φρεσκαρισμένο και σχεδιαστικά, Mazda CX-5 ήρθε στις οθόνες του GOCAR. Εξοπλισμένο με τον βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων και 194 ίππων e-Skyactive G και σύστημα τετρακίνησης. Πατήστε στο video που βρίσκεται παραπάνω και δείτε τώρα την video-δοκιμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...