Alfa Romeo Tonale: Πώς μπορείς να την αποκτήσεις με 287 ευρώ/μήνα

Η ιταλική φίρμα προσφέρει στην Ελλάδα το νέο SUV της γκάμας της με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, εξασφαλίζοντας στον πελάτη τη χαμηλότερη δόση.

  • -
  • -

Ένα χριστουγεννιάτικό δώρο στους υποψηφίους αγοραστές κάνει η Alfa Romeo, δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης της νέας Tonale με τους ευνοϊκότερους όρους. Συγκεκριμένα, μέχρι και το τέλος της χρονιάς, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία κάνουν δικό τους το εντυπωσιακό SUV, με μηνιαία δόση από 287 ευρώ το μήνα.

tonale

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Drive Now», μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και εξαιρετική ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Επιπλέον με το πρόγραμμα, η Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Tο μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ., ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

tonale

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Μάρκας ανά την Ελλάδα.

Οι κινητήρες του ιταλικού premium SUV

Αποτελώντας την αφετηρία της νέας εποχής της Alfa Romeo, η Tonale είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο premium C-SUV, όπου η απαράμιλλη οδηγική αίσθηση και η δυναμική σχεδίαση, συνδυάζονται με την πρακτικότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την ποιότητα που κανείς περιμένει από ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας. Παράλληλα, χάρη στη διάθεσή του μοντέλου με σύγχρονα υβριδικά συστήματα, η Tonale προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, στοιχείο που εκτός των άλλων της επιτρέπει να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο.

tonale

Δείτε εδώ τη δοκιμή της Alfa Romeo Tonale 1.5 MHEV 130 PS

Το ιταλικό αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τρία κινητήρια σύνολα, τον 1.5 HYBRID 130 TCT, τον 1.5 HYBRID 160 TCT και τον 1.6 MULTIJET II 130 CV. Οι τιμές ξεκινούν από 39.992 ευρώ, με τη βασική έκδοση να περιλαμβάνει από ζάντες αλουμινίου 18", έως προβολείς Full LED με DRL και φλας LED, πίνακας οργάνων TFT 12,3 '' και πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...