Νεκρός στη Μεσογείων: Τον χτύπησαν δύο αυτοκίνητα - Τι ακριβώς συνέβη [video]

Ο άνδρας επιχείρησε να περάσει τη Μεσογείων με τα πόδια. Τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια δεύτερο όχημα. Εμπλέκεται και όχημα του στρατού.

  • -
  • -

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (Πέμπτη 24 Νοεμβρίου), στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη. Ένας πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών, επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο με τα πόδια, στο ρεύμα ανόδου, στο τμήμα της κάτω από την γέφυρα της Κατεχάκη.

Δυστυχώς, διερχόμενο όχημα, το οποίο ήταν πολιτικό του Στρατού Ξηράς με συμβατικές πινακίδες, τον παρέσυρε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας πετάχτηκε στον αέρα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη τη στιγμή περνούσε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο τον παρέσυρε με τη σειρά του. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. 

Πέθανε ο άτυχος άνδρας

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άνδρας από τα οχήματα και την πτώση ήταν προφανώς θανατηφόρα. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκε και οδηγός του πρώτου οχήματος, που άνηκε στον Στρατό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...