Αυτά είναι τα νέα αυτοκίνητα της Αστυνομίας – Δείτε ποια SUV πήρε

Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύεται με 63 νέα οχήματα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα περιπολούν με ολοκαίνουρια μοντέλα γαλλικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

  • -
  • -

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τα νέα της οχήματα, καλύπτοντας σημαντικές υπηρεσιακές ανάγκες. Πρόκειται για 63 νέα αυτοκίνητα κατηγορίας B-SUV, τα οποία μετατράπηκαν σε περιπολικά. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ., ενισχύθηκε με Peugeot 2008 και Citroen C4 C-Cross. Αμφότερα, διακρίνονται για την οικονομική κατανάλωση καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και τον πλούσιο εξοπλισμό. Επιπλέον, παραδόθηκε κι ένα van Peugeot Expert.

peripolika

Αναλυτικότερα, τα οχήματα αφορούν:  

  • 25 επιβατικά οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος», του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.
  • 34 ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και κατανέμονται σε υπηρεσίες επιφορτισμένες με αρμοδιότητες μεταγωγής κρατουμένων.
  • 4 οχήματα μεταφοράς κάτω των δέκα (10) ατόμων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.


peripolika

Διαβάστε επίσης: Η Αστυνομία γκρινιάζει: Τα ηλεκτρικά περιπολικά μένουν από ρεύμα!

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

peripolika

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...