Opel: Black Friday με προσφορές και εγγύηση τιμής

Όποιος αναζητεί χωρίς καθυστερήσεις καινούριο αυτοκίνητο μπορεί να το αποκτήσει στην Opel. Η γερμανική φίρμα προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής.

  • -
  • -

H Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν των προσφορών που πραγματοποιεί η εταιρεία σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της γκάμας, από το μικρό Corsa και το νέο Astra, έως τα Vivaro και Movano.

opel

Το πιο σημαντικό όλων ωστόσο, είναι το γεγονός ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης σε άμεσο χρόνο χωρίς ο πελάτης να περιμένει μήνες αλλά και εγγύηση τελικής τιμής για όλα τα μοντέλα της. Φυσικά, κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης

Αγόρασε άμεσα τα SUV της Opel

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα μοντέλα της σειράς SUV της μάρκας. Το νέο Mokka με την τολμηρή εμφάνιση, το αξιόπιστο Crossland και το κορυφαίο από πλευράς χώρων Grandland. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη γερμανική υπεροχή και τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Opel Astra plug-in hybrid

opel

Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa και χαρισματικό Astra, το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo Cargo, Vivaro και Movano.

Το πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...