BMW i4 eDrive35: Στην Ελλάδα η φθηνότερη έκδοση – Δείτε τιμές

Η πιο προσιτή εκδοχή του ηλεκτρικού Gran Coupe της BMW είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ελλάδα, αποδίδοντας 286 PS και έχοντας αυτονομία έως 482 km.

  • -
  • -

Μετά τις i4 eDrive40 (340 PS) και i4 M50 (544 PS), η BMW εμπλουτίζει την γκάμα του εντυπωσιακού αμιγώς ηλεκτροκίνητου Gran Coupe με μια ακόμη έκδοση που τοποθετείται στη βάση της σειράς. Η νέα i4 eDrive35, παρότι είναι η πιο προσιτή πρόταση της οικογένειας του μοντέλου, δεν υπολείπεται ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε εξοπλισμό.

i4

Τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα, ο οποίος αποδίδει 286 PS και μέγιστη ροπή 400 Nm. Η μπαταρία χωρητικότητας 67 kWh προσφέρει αυτονομία από 407 έως 482 km και χάρη στη μέγιστη ισχύ φόρτισης των 180 kW, αναπληρώνει ενέργεια από ταχυφορτιστή από το 10% στο 80% σε μόλις 32 λεπτά. Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικές, με τα πρώτα 100 km/h από στάση να επιτυγχάνονται σε 6 sec και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 190 km/h.

Πακέτο M Pack για την i4 eDrive35

Η βασική i4 eDrive35 κοστίζει στη χώρα μας 53.650 €, διαθέτοντας ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τη νέα γενιά του συστήματος ελέγχου/λειτουργίας BMW iDrive με ψηφιακές οθόνες, προηγμένες καινοτομίες στον τομέα αυτοματοποιημένης οδήγησης και των συστημάτων στάθμευσης, οδηγοκεντρικό cockpit, πληθώρα τεχνολογιών συνδεσιμότητας, αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού τριών ζωνών και πολλά ακόμη. Φυσικά, διάχυτη είναι η αίσθηση πολυτέλειας και ευρυχωρίας με προσαρμοζόμενους χώρους.

i4

Όποιος επιθυμεί κάτι πιο σπορ, έχει τη δυνατότητας επιλογής της έκδοσης M Sport που κοστίζει 57.648 € και φέρει από ζάντες ελαφρού κράματος Μ, έως sport καθίσματα με δέρμα και Alcantara, ανάρτηση Μ, τιμόνι Μ και αεροδυναμικό πακέτο επίσης Μ.

Δείτε εδώ τη δοκιμή της «εκρηκτικής» BMW i4 M50 με τους 544 ίππους

i4

Όσο για τα συστήματα ασφαλείας, η BMW παρέχει στάνταρ ή προαιρετικά περίπου 40 λειτουργίες. Ξεχωρίζουν το Active Cruise Control με αυτόματο Speed Limit Assist, η παρακολούθηση διαδρομής, τα Steering και Lane Control Assistant, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, τα Speed Limit Info, Lane Departure Warning, Park Distance Control και Reversing Assist Camera , καθώς και τα Parking Assistant με Reversing Assistant, και Parking Assistant Plus με Surround View και Remote 3D View.

i4

Η παραγωγή του μοντέλου γίνεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της βαυαρικής μάρκας στο Μόναχο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...