Δημοσιογράφος βρήκε το Toyota Yaris «γυμνό» - Του πήραν τον προφυλακτήρα

Ο παρουσιαστής σηκώθηκε το πρωί να πάει στη δουλειά, αλλά βρήκε το νέο του αυτοκίνητο χωρίς καν προφυλακτήρα.

  • -
  • -

Οι δράστες πλέον δεν έχουν ιερό και όσιο. Μπαίνουν στα πάρκινγκ των σπιτιών και κλέβουν ό,τι βρουν επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος. Οι κλοπές οχημάτων και εξαρτημάτων πληθαίνουν, με τους κατόχους των αυτοκινήτων να μην νιώθουν ασφαλής πουθενά. Σήμερα το πρωί 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, παρουσιαστής της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ, έπεσε θύμα κλοπής.

Ο δημοσιογράφος, κατέβηκε από την οικία του για να μεταβεί στην εργασία. Ωστόσο, στο πάρκινγκ τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το Toyota Yaris, που είχε παραλάβει προ ολίγων μηνών, ήταν σχεδόν «γυμνό». Κατά τη διάρκεια της νύχτας, σπείρα εισήλθε στον χώρο στάθμευσης και αφαίρεσε από το ιαπωνικό supermini διάφορα εξαρτήματα, ακόμη και τον προφυλακτήρα. Οι δράστες δεν έκλεψαν όλο το αυτοκίνητο, αλλά μέρη αυτού, προκειμένου να τα πουλήσουν, αποκομίζοντας μεγάλο κέρδος.

yaris

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε το Toyota Yaris και το βρήκε «γυμνό» - Δείτε φωτογραφίες

Ο κύριος Γιαγτζόγλου, με ανάρτησή του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μια φωτογραφία από το Yaris, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δώρο για την γιορτή μου. Βρήκα έτσι το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του σπιτιού».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...