Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε το Toyota Yaris και το βρήκε «γυμνό» - Δείτε φωτογραφίες

Του πήραν από τους προφυλακτήρες, έως τα ζαντολάστιχα, το ταμπλό και την μπαταρία του υβριδικού συνόλου.

  • -
  • -

Μετά το περιστατικό με το όχημα του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, ένα ακόμη απίστευτο συμβάν καταγράφηκε σε κεντρικό δρόμο της συμπρωτεύουσας. Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε ο κάτοχος ενός υβριδικού Toyota Yaris.

Ο άτυχος οδηγός είχε παρκάρει το όχημά του μπροστά από την είσοδο μιας πολυκατοικίας και όταν πήγε να το πάρει, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Στο όχημα είχε γίνει κανονικό «πλιάτσικο» και μάλιστα χωρίς να καταλάβει κανείς από τους γείτονες και περαστικούς το παραμικρό.

klopi

Οι δράστες αφαίρεσαν από το Yaris, τους προφυλακτήρες, τους τροχούς, το ταμπλό, την εταζέρα, το κάθισμα του οδηγού και την μπαταρία του υβριδικού συστήματος, προκειμένου να τα πουλήσουν για ανταλλακτικά. Οι εικόνες είναι απίστευτες, αποδεικνύοντας πως οι συμμορίες έχουν αποθρασυνθεί τελείως, «χτυπώντας» οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Προφανώς και πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, αφαιρώντας οτιδήποτε σε ελάχιστα λεπτά της ώρας.

Πάει για ολική το Yaris

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Toyota είναι πολύ μεγάλες. Η ασφαλιστική δεν αποκλείεται να το κρίνει ασύμφορο επισκευής, καθώς δεν άφησαν κυριολεκτικά τίποτα πάνω στο αυτοκίνητο, εκτός από μια ομπρέλα θαλάσσης στο πορτμπαγκάζ.

klopi

Δείτε επίσης: Η στιγμή που κλέβουν τους τροχούς από τη BMW του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης

Προφανώς και το πρόβλημα με τις κλοπές αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλο τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας. Η αστυνομία πρέπει να αναλάβει δράση περιπολώντας συχνότερα στους δρόμους και οι δήμαρχοι, να φωτίσουν επιτέλους συνοικίες, όπου δεν υπάρχει λάμπα ούτε για δείγμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...