Top 10 Μοντέλα 17 – 23 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 17 – 23 Οκτωβρίου

Οι αλλαγές στην κατάταξη αυτής της εβδομάδας είναι περιορισμένες με την κορυφή να παραμένει στην Toyota, όμως η Hyundai σίγουρα αισθάνεται περισσότερο κερδισμένη καθώς πλέον έχει 3 από τα 10 μοντέλα.

  • -
  • -

Η λίστα με τα 10 μοντέλα που βρέθηκαν στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας αυτή την εβδομάδα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη που προηγήθηκε, αλλά και αλλαγές όπως την αποχώρηση ενός μοντέλου από αυτή και την είσοδο ενός άλλου στη θέση του, καθώς και αλλαγές θέσεων μεταξύ εκείνων που δίνουν και πάλι το «παρών».

Το Toyota Yaris Cross κατάφερε να επεκτείνει το σερί που τρέχει από την εβδομάδα 15 – 21 Αυγούστου παίρνοντας και πάλι την πρωτιά. Το Suzuki Vitara έκανε ένα μικρό άλμα περνώντας από την τέταρτη στη δεύτερη θέση, ενώ ακριβώς πίσω του συναντάμε ακόμα ένα μοντέλο της μάρκας, το Suzuki S-Cross. Στην τέταρτη θέση, μία πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται το πρώτο από τα τρία μοντέλα των Κορεατών, το Hyundai Tucson. Στη μέση της κατάταξης φτάνουμε με το Toyota Yaris. Μάλιστα αυτό είναι το μόνο μοντέλο της λίστας που δεν ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των SUV.

Το δεύτερο μισό στην έκτη και έβδομη θέση εγκαινιάζουν τα επόμενα δύο κορεατικά μοντέλα, με το Hyundai Bayon μπροστά από το Hyundai Kona. Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκονται τα μοναδικά ευρωπαϊκά μοντέλα της λίστας. Όγδοο είναι το Peugeot 2008, προτελευταίο συναντάμε το Cupra Formentor. Τη λίστα κλείνει το Renault Captur.

Δείτε εδώ Τα TOP 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...