Απίστευτο: Πάνω από 10.500 Tesla «κάθονται» σε ένα λιμάνι – Δείτε πού [video]

Τόσα πολλά αυτοκίνητα σε λιμάνι, έτοιμα να φορτωθούν σε καράβια, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. H Tesla οδεύει για νέο ρεκόρ πωλήσεων.

  • -
  • -

Χαράς ευαγγέλια για χιλιάδες πελάτες της Tesla που περιμένουν το νέο τους αυτοκίνητο. Η αμερικανική μάρκα έχει έτοιμα για απόβαση στις εκθέσεις ανά τον κόσμο διάφορα μοντέλα της γκάμας της, με τις παραδόσεις να είναι θέμα εβδομάδων.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε ο Sawyer Merritt, στον τερματικό σταθμό του South Port της Σαγκάης, οι προβλήτες έχουν πλημυρίσει από αυτοκίνητα της Tesla. Περισσότερα από 10.500 οχήματα έχουν λάβει σειρά προκειμένου να φορτωθούν στα φορτηγά πλοία και από εκεί να μεταφερθούν στις αγορές. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στο Gigafactory της εταιρείας στην Κίνα και όπως όλα δείχνουν, με τόσο μεγάλη παραγωγή, η Tesla οδεύει ολοταχώς προς νέο ρεκόρ πωλήσεων το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

tesla

Τα περισσότερα EV που έχουν φθάσει σε λιμάνι

Ο όγκος των αυτοκινήτων στο λιμάνι της Σαγκάης είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί για την Tesla, ξεπερνώντας ακόμη και την καταμέτρηση του Αυγούστου, όπου η φίρμα του Elon Musk είχε κάνει ρεκόρ εξαγωγής με 10.000 μονάδες.

Δείτε επίσης: Το φορτηγό της Tesla βγήκε στο δρόμο και... έμεινε κατευθείαν

Το Shanghai Gigiafactory της Tesla, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργοστάσια παγκοσμίως, έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής 22.000 οχημάτων εβδομαδιαίως, ήτοι πάνω από 3.000 την ημέρα. Όσον αφορά στα μοντέλα που κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη μονάδα, είναι τα Model 3 και Model Y.

Πηγή: insideevs.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...