Οδηγοί Lamborghini κάνουν κόντρα και τρακάρουν μεταξύ τους [video]

Από τα αυτοκίνητα δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα. Ειδικά τη μία Lamborghini ούτε καν την αναγνώρισαν οι πυροσβέστες. Τα πλάνα είναι τρομακτικά.

  • -
  • -

Οι παράνομες και επικίνδυνες κόντρες δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε χώρα, με τα ατυχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Το πιο πρόσφατο και άκρως σοκαριστικό ατύχημα, σημειώθηκε στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Οι οδηγοί δύο Lamborghini θεώρησαν πως πρωταγωνιστούσαν σε ταινία δράσης, ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Αμφότεροι, πήραν θέση στο φανάρι. Μόλις άνοιξε το πράσινο, πάτησαν τέρμα το γκάζι και ο ήχος από τα θηριώδη μοτέρ των πανίσχυρων ιταλικών supercar δόνησε την ατμόσφαιρα. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα κι ενώ το κοντέρ είχε κοκκινήσει έγινε το κακό. Ο οδηγός μιας εκ των Lambroghini έχασε τον έλεγχο και χτύπησε ελαφρώς το άλλο αυτοκίνητο.

lambo

Λόγω της ταχύτητας, κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα ιταλικά «θηρία». Το ένα έφυγε δεξιά και το άλλο αριστερά. Η Huracan μωβ χρώματος περιστράφηκε και σχεδόν διαλύθηκε. Η μαύρη προσέκρουσε σε μια κολώνα και έγινε κυριολεκτικά σμπαράλια. Ούτε καν οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν το μοντέλο.

Οι οδηγοί των Lamborghini βγήκαν ζωντανοί

Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι δύο οδηγοί, ηλικίας 28 και 32 ετών, δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό. Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά από τον πυροσβεστικό σταθμό, οπότε οι πυροσβέστες τους απεγκλώβισαν σε λιγότερα από 2 λεπτά.

lambo

Διαβάστε επίσης: Νοίκιασε τη Lamborghini Urus – Την τράκαρε και την έκαψε

Και οι δύο συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Φυσικά τους έγιναν εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα, στη μωβ Lamborghini, εντοπίστηκε ένα περίστροφο.Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πολλές και σοβαρές. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...