Νέα Οff-road έκδοση για το Toyota RAV4

To Toyota RAV4 απέκτησε μία έκδοση η οποία το κάνει να αποκτά έναν ακόμα περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα, όμως πώς το κάνει αυτό;

  • -
  • -

Η Toyota έκανε διαθέσιμο για το RAV4 το πακέτο εξοπλισμού Offroad package II, με σκοπό να προσδώσει στο SUV μοντέλο της μία περισσότερο περιπετειώδη προσωπικότητα και να το κάνει πιο ταιριαστό στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Το εξοπλιστικό πακέτο έρχεται μόνο σε δύο χρώματα, ανοιχτό πράσινο και γαλάζιο, ενώ από τα βασικά χαρακτηριστικά που προσθέτει στο αυτοκίνητο είναι μαύρη οροφή, μαύρες γυαλιστερές ράγες και ζάντες 18 ιντσών σε χρώμα ματ ανθρακί.

2-Toyota-RAV4-Adventure-Offroad-package-II

Αντίθετα με τα παραπάνω κομμάτια, υπάρχουν κάποια τα οποία έχουν όψη άβαφου όπως είναι οι προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, τα μαρσπιέ στα πλαϊνά αλλά και τα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους των τροχών. Αν και δείχνουν άβαφα, η Toyota τα έχει βάψει και μάλιστα με ένα χρώμα το οποίο δεν αφήνει να φανούν οι γρατζουνιές που μπορεί να γίνουν με τον καιρό, με την ονομασία αυτής της ειδικής βαφής να είναι Gori Gori. Αυτή η βαφή έχει εφαρμοστεί και στα πλαστικά γύρω από τη γρίλια αλλά και στους πλαϊνούς καθρέφτες.

Δείτε ακόμαToyota RAV4 2023: Τι καινούργιο έρχεται για τις υβριδικές του εκδόσεις;

Αυτό το εξοπλιστικό πακέτο του RAV4 διατίθεται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά και αποτελεί επιλογή μόνο για όποιον διαλέξει την έκδοση Adventure, η βασική διαφορά της οποίας από τις υπόλοιπες είναι ότι αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 20 εκατοστά.

3-Toyota-RAV4-Adventure-Offroad-package-II

Οι κινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμα τα παραπάνω είναι ο ατμοσφαιρικός των 2,0 λίτρων που αποδίδει 171 ίππους, αλλά και το plug-in υβριδικό σύνολο (μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του πατώντας εδώ) στο οποίο το θερμικό μοτέρ είναι στα 2,5 λίτρα και η συνολική απόδοση φτάνει τους 306 ίππους.

Θα ήθελες να δεις αυτό το εξοπλιστικό πακέτο να έρχεται και στην Ελλάδα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...