3ο Electric Vehicles Conference: Έρχεται το συνέδριο που δίνει ενέργεια στην ηλεκτροκίνηση

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Electric Vehicles Conference αναδεικνύει τον αναπτυξιακό αντίκτυπο που έχει η ηλεκτροκίνηση συνολικά για την εγχώρια οικονομία. Πιάστε θέση!

  • -
  • -

Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Το συνέδριο που καθορίζει τις εξελίξεις στον κλάδο, έρχεται ξανά στη χώρα μας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου του 2022 στο OTEAcademy στο Μαρούσι! Φέτος, το 3ο Electric Vehicles Conference παρουσιάζει τα οφέλη που έχει η ηλεκτροκίνηση για ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, από τον τουρισμό μέχρι τα logistics και από τις κατασκευαστικές εταιρίες μέχρι τις εταιρίες πληροφορικής, τους παρόχους ενέργειας, τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής και τους εισαγωγείς οχημάτων.

Επηρεάζοντας πλέον συνολικά τις μεγάλες επιχειρήσεις, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για κάθε εταιρεία που χρησιμοποιεί οχήματα, ενώ η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών αναμένεται να ενισχύσει το εθνικό ΑΕΠ.

Υπό αυτό το πρίσμα, στο συνέδριο θα συζητηθούν:

  • Οι υποδομές της ηλεκτροκίνησης. Τα δίκτυα, οι σταθμοί φόρτισης και ο τομέας των μπαταριών
  • Φορτιστές και καινοτομία. Ασύρματη φόρτιση και νέες τεχνολογικές εξελίξεις
  • Τα Logistics στην «πρίζα». Οι μεταφορές εμπορευμάτων στην εποχή της ηλεκτροκίνησης
  • Το «χρηματιστήριο» των ηλεκτρικών οχημάτων. Ποιες λύσεις προβάλει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία για όλες τις επιχειρήσεις
  • Τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι επιδοτήσεις για την στροφή στην ηλεκτροκίνηση
  • Ο ρόλος των ΑΠΕ. Η διασύνδεση της ηλεκτροκίνησης με την «καθαρή» ενέργεια
  • Το μέλλον της κινητικότητας. Οι εξελίξεις που έρχονται τα επόμενα χρόνια, με το βλέμμα στο 2050


Στόχος του να παρουσιάσει τα οφέλη που έχει η ηλεκτροκίνηση για ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων όπως: Εισαγωγή Οχημάτων, Πάροχοι Ενέργειας, Logistics, Αλυσίδες Λιανικής, Τουρισμός, Κατασκευαστικές Εταιρίες.

Πάνω από 450 υψηλόβαθμα στελέχη θα συναντηθούν για να αντλήσουν γνώσεις σχετικά με τις υποδομές της ηλεκτροκίνησης και τις μεταφορές εμπορευμάτων. Θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία και επιδοτήσεις καθώς θα αναλυθεί ο ρόλος των ΑΠΕ και οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα χρόνια. Μάθετε εδώ όλες τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή μην το χάσετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...