Απίστευτο: Πήραν ζαντολάστιχα από Toyotα Yaris έξω από τη ΔΕΘ!

Ο άνθρωπος πάρκαρε τα αυτοκίνητό του και όταν πήγε να το πάρει, το βρήκε χωρίς ζάντες και ελαστικά.

  • -
  • -

Δεν έχει τέλος το φαινόμενο της αφαίρεσης ελαστικών και ζαντών στη Θεσσαλονίκη. Οι κάτοχοι των οχημάτων δεν νιώθουν πουθενά ασφαλείς, με τους δράστες να «χτυπάνε» οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και δίπλα στον χώρο όπου διεξάγεται η ΔΕΘ.

Σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ομάδα «PETROLHEADS.GR» στο facebook, βλέπουμε ένα ακόμη  αυτοκίνητο να στέκεται σε δρόμο της Θεσσαλονίκης χωρίς ζαντολάστιχα. Πρόκειται για μοντέλο της Toyota και συγκεκριμένα Yaris, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε παρακείμενο δρόμο από το Εκθεσιακό Κέντρο. 

Οι δράστες αφαίρεσαν τα ελαστικά και τις ζάντες, με το Yaris να στέκεται στο οδόστρωμα χωρίς καν τάκους, προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στο αυτοκίνητο.

Η κλοπή ελαστικών και ζαντών εξελίσσεται σε μάστιγα, με τα κυκλώματα να δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παρά την αυξημένη κίνηση στην πόλη, δεν διστάζουν να «ξηλώσουν» τα αυτοκίνητα, αφαιρώντας όχι μόνο τα ζαντολάστιχα, αλλά και οτιδήποτε τους τραβήξει την προσοχή από το εσωτερικό των οχημάτων.

yaris

Διαβάστε επίσης: Πάρκαρε το Toyota Yaris και το βρήκε «γυμνό»

Προφανώς πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να χειροτερέψει το χειμώνα, ειδικά αν δεν φωτίσουν τις συνοικίες ή αν ο Δήμος αρχίσει να κλείνει τα φώτα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...