Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 3 πόρτες από αυτοκίνητο! [φωτογραφίες]

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής σημειώθηκε στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με ένα πεντάθυρο SEAT Ibiza να χάνει τις τρεις πόρτες του.

  • -
  • -

Έχουμε ακούσει να κλέβουν ζάντες, μπαταρίες, τιμόνια, καταλύτες, μηχανικά μέρη από το χώρο του κινητήρα, διάφορα αξεσουάρ από το εσωτερικό και φυσικά, ολόκληρα αυτοκίνητα, όμως ποτέ δεν έχουμε ακούσει ξανά να κλέβουν… τις πόρτες. Οι κλοπές οχημάτων ωστόσο εξελίσσονται και στη Θεσσαλονίκη έχουμε ένα περιστατικό, όπου ένα κόκκινο SEAT Ibiza έμεινε χωρίς τις πόρτες του.

Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τις πόρτες οδηγού – συνοδηγού, αλλά και του πίσω δεξιά επιβάτη, αφήνοντας μόνο την πίσω αριστερά και τη θύρα του πορτμπαγκάζ στο πεντάθυρο αμάξωμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ευκαρπία και έλαβε χώρα μεταξύ 4:00 – 6:00 το ξημέρωμα, στις 15 Δεκεμβρίου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αφαίρεσαν και διάφορα εξαρτήματα από τον χώρο του κινητήρα και το όχημα πλέον δεν μπορεί να πάρει μπροστά. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανακάλυψε το πρωί ότι έπεσε θύμα κλοπής και αμέσως κινητοποιήθηκε, δηλώνοντας το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου.

Πηγή: ditika.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...