Top 10 Μοντέλα 5 - 11 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 5 - 11 Σεπτεμβρίου

Εντυπωσιακή άνοδος από τον κάτοχο της τρίτης θέσης.

  • -
  • -

Όχι πως θέλουμε να υπονομεύσουμε την αδιαμφησβήτητη κυριαρχία του για ακόμη μία φορά πρωτοπόρου, Toyota Yaris Cross, αλλά είχαμε μία πολύ εντυπωσιακή είσοδο στο βάθρο του εβδομαδιαίου Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Μετά το Hyundai Tucson που βρίσκεται και πάλι στην 2η θέση, πλέον έχουμε το Cupra Formentor να συμπληρώνει την πρώτη 3άδα, όταν πριν από μία μόλις εβδομάδα βρισκόταν στο νούμερο 8.

Για να συμβεί αυτό όσα μοντέλα βρισκόντουσαν πριν ακριβώς μπροστά από το Formentor, αναγκάστηκαν να υποβαθμιστούν κατά μία θέση αλλά με την ίδια σειρά. Αυτό σημαίνει πως πλέον τις θέσεις 4 έως 8 καταλαμβάνουν με την σειρά που αναγράφονται τα: Toyota Yaris, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Peugeot 2008 και Hyundai Kona. Τα νούμερα 9 και 10 ανήκουν στις Alfa Romeo Tonale και BMW X1, οι οποίες βρίσκονται στην δική τους εσωτερική διαμάχη ανταλλάζοντας θέσεις για ακόμη μία φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...