Οικογένεια τράκαρε με Tesla με 160 km/h – Σώθηκαν όλοι από θαύμα [video]

Ο μπαμπάς νόμιζε πως ήταν οδηγός αγώνων και έτρεχε μόνος του σε πίστα, παρότι μέσα είχε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες τους. Το ατύχημα ήταν σφοδρό, αλλά οι συνέπειες όχι τραγικές.

  • -
  • -

Κανένα επιβατικό αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για να σώζει ζωές αν τρακάρεις με 160 km/h. Ο οδηγός προφανώς το γνωρίζει, ωστόσο, έθεσε σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τις ζωές πέντε ανθρώπων. Ο μπαμπάς, κάτοχος ενός Tesla Model X πήγε με την οικογένειά του στο Bonneville Salt Flats, μια περιοχή στη Γιούτα που είναι δημοφιλής στους ντόπιους.

Πάνω στη γεμάτη από αλάτι επιφάνεια των φημισμένων αλυκών, ο μπαμπάς θέλησε να τεστάρει τις δυνατότητες του Tesla. Πάτησε τέρμα το γκάζι, έχοντας δίπλα του τη σύζυγο και πίσω τα τρία παιδιά τους. Δυστυχώς, σε ένα σημείο, κι ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 160 km/h, έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού οχήματος και προσέκρουσε σε έναν φυσικό τοίχο από αλάτι.

tesla

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, όμως, ως εκ θαύματος, ούτε οι γονείς, ούτε τα τρία κορίτσια, υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Και οι πέντε μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γιούτα, όπου και νοσηλεύονται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας του Wendover, οι ζώνες ασφαλείας και οι αερόσακοι, έσωσαν την πενταμελή οικογένεια από τα χειρότερα.

Δείτε επίσης: Το Tesla Model Y έκανε ρεκόρ στα crash test 

To Bonneville Salt Flats χρησιμοποιείται συχνά τόσο από κατασκευαστές που θέλουν να τεστάρουν την τελική ταχύτητα των αυτοκινήτων τους, όσο και από απλούς οδηγούς. Οι αλυκές είναι τεράστιες, αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούν και οι κανόνες απουσιάζουν. Όσοι θέλουν να τρέξουν πηγαίνουν εκεί. Διοργανώνονται ακόμη και αγώνες, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η περιοχή είναι ασφαλής, ειδικά αν δεν είσαι επαγγελματίας και μέσα στο όχημα βρίσκονται τα παιδιά σου.

πηγή: insideevs.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...