RS7 Exclusive Edition: Το κατάμαυρο Audi των 164.500 €

Έχει άκρως επιθετική εμφάνιση και θα παραχθεί σε μόλις 23 μονάδες, μετατρέποντας αυτομάτως το RS7 Exclusive Edition σε συλλεκτικό.

  • -
  • -

Το RS7 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τετράθυρα sport coupe. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες της Audi επιζητούν κάτι πιο εξειδικευμένο και μοναδικό. Για να τους ευχαριστήσει λοιπόν, η γερμανική φίρμα δημιούργησε την έκδοση Exclusive Edition.

Το RS7 Exclusive Edition είναι βαμμένο σε ένα εκπληκτικό μαύρο περλέ χρώμα (Mamba Black), το οποίο συνδυάζεται άψογα με το πακέτο Carbon Optic σε διαχύτη, σπλίτερ, καθρέπτες και σήματα. Σχεδιασμένες αποκλειστικά για την special αυτή έκδοση είναι και οι μαύρες ζάντες 22 ιντσών με ανθρακί φινίρισμα. Όσο για τα κεραμικά φρένα με τις μπλε δαγκάνες, συμβάλλουν στο τέλειο φρενάρισμα.

rs7

Στο εσωτερικό, το μαύρο δέρμα με ραφές Sepang Blue, οι επενδύσεις σουέτ Dinamica επίσης σε μαύρη απόχρωση, το φινίρισμα Audi Exclusive και τα μαύρα πατάκια, προσδίδουν ένα μυστηριώδες στυλ στο αυτοκίνητο και προφανώς στον ιδιοκτήτη.

Δείτε εδώ το SUV της Audi με τους 800 ίππους

Οι επιδόσεις του sport coupe της Audi είναι εκρηκτικές. Ο V8 4.0 TFSI twin-turbo με τους 600 PS και τα 800 Nm ροπή, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 3,6 sec και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 305 km/h. Την ίδια στιγμή, το σπορ σύστημα εξάτμισης με τις οβάλ απολήξεις της εξάτμισης παρέχει έναν ήχο που συναρπάζει, ενώ τα προηγμένα συστήματα της Audi εξασφαλίζουν άριστη οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες.

rs7

Το RS7 Εxclusive Edition είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ, με την τιμή του να ξεκινά από τα 166.495 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 164.500 ευρώ. Βέβαια, όποιος από τους 23 τυχερούς πελάτες το κάνει δικό του, έχει τη δυνατότητα να το εξατομικεύσει με επιπλέον πακέτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...