Μία λωρίδα η Ε.Ο. Αθηνών–Λαμίας από σήμερα

Μέχρι τις 3 Αυγούστου η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας θα πραγματοποιείται μόνο σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

  • -
  • -

Προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, καθώς λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τόσο στην περιοχή του Δήμου Τανάγρας όσο και σε εκείνη του Δήμου Ωρωπού (Μαλακάσα).

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 11 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2022 και κατά τις ώρες 07.00 έως 20.00, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, περιοχής Δήμου Τανάγρας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 57,300 έως 55,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Ξέρεις πότε μπορείς να σταματήσεις στη ΛΕΑ και πώς;

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα, αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Μία λωρίδα η εθνική και στη Μαλακάσα

Επιπλέον, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατά το χρονικό διάστημα από τις 21.00 της 14 Ιουλίου έως τις 06.00 της 10 Αυγούστου (κατά τις ημέρες Σάββατο έως Τετάρτη, από την 20.00΄ώρα έως την 06.00΄ ώρα της επομένης, Πέμπτη, από την 21.00΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της επομένης και Παρασκευή, από την 23.00΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της επομένης), θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 34,800 και 39,100, περιοχής Δήμου Ωρωπού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ως εξής:

ΦΑΣΗ Α

Προσωρινός αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τη χ/θ 34,800 έως τη χ/θ 36,050, στην κατεύθυνση προς Λαμία, και ταυτόχρονος αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Καπανδριτίου.

ΦΑΣΗ Β

Προσωρινός αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τη χ/θ 34,800 έως τη χ/θ 37,600, στην κατεύθυνση προς Λαμία και ταυτόχρονος αποκλεισμός Σ.Ε.Α. Καπανδριτίου.

ΦΑΣΗ Γ

Προσωρινός αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τη χ/θ 37,000 έως τη χ/θ 39,100, στην κατεύθυνση προς Λαμία και ταυτόχρονος αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Μαρκόπουλου.
Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...