Άνοιξαν οι παραγγελίες του νέου Kia Niro στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

Η νέα γενιά του Niro είναι διαθέσιμη ως Full Hybrid, Plug-in Hybrid και EV. Τα βιβλία παραγγελιών άνοιξαν, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο.

  • -
  • -

Το μεσαίο crossover της Kia έρχεται στη χώρα μας σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών ειδών κινητήριων συνόλων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση.

Το νέο Kiro διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική, τις σύγχρονες τεχνολογίες, την πρακτικότητα και την οικονομία. Διαθέτει αυξημένους χώρους, ψηφιακές οθόνες και δεκάδες συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο άνετες και κυρίως ασφαλείς.

niro1

Τα εξηλεκτρισμένα σύνολα του αυτοκινήτου αποδίδουν από 141 έως 204 PS. Τα Niro HEV και PHEV τροφοδοτούνται από το ίδιο ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης 1.6 GDI Smartstream σε συνδυασμό με ηλεκτρική υποβοήθηση. Στην περίπτωση του HEV το ηλεκτρικό μοτέρ των 32 kW το οποίο τροφοδοτείται από μία μπαταρία 1,32 kWh βοηθά ώστε η απόδοση να φτάνει τους 141 ίππους, ενώ στο PHEV ο ηλεκτροκινητήρας των 62 kW ανεβάζει την συνδυαστική ισχύ στους 183 ίππους.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του νέου Kia Niro

niro

Από την άλλη, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση Niro EV, αποδίδει 204 PS και 255 Nm ροπή, με τη μπαταρία των 64,8 kWh να εξασφαλίζει αυτονομία 460 km.

Το ηλεκτρικό Niro EV κοστίζει 37.790 €

Τα εξοπλιστικά πακέτα για το κορεατικό μοντέλο είναι τρία (Dynamic, Titanium, Special Edition), με τις τιμές για το Niro HEV να ξεκινούν από 33.490 €, του Niro PHEV από 41.290 € και του Niro EV από 37.790 € με το όφελος της κρατικής επιδότησης.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές

niro

Στις τιμές για την έκδοση HEV περιλαμβάνονται τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία ή εναλλακτικά παρέχεται έκπτωση 1.000 ευρώ στον πελάτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...