Ford Mustang Mach-E: Το παραγγέλνεις online και το παραλαμβάνεις στο σπίτι

Με λίγα κλικ από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μπορείς να παραγγείλεις ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά και να επιλέξεις να στο φέρουν έξω από την πόρτα του σπιτιού σου.

  • -
  • -

Αναγνωρίζοντας την πρακτικότητα, την ευκολία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει το διαδίκτυο στη σύγχρονη εποχή της αυτοκίνησης, η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να καινοτομεί και να διαμορφώνει τα πρότυπα στην αγορά, εγκαινιάζοντας ένα νέο ταξίδι online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Και όλα αυτά, με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σου.

mach e

Η νέα, απόλυτα λειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E που μπορείς εύκολα να βρεις στο www.ford.gr σου προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις με ακρίβεια την έκδοση του ηλεκτρικού pony της Ford και να τη διαμορφώσεις πλήρως.

Διαλέγεις αυτοκίνητο από όλη την Ευρώπη

Μέσα από τη σχετική πλατφόρμα, μπορείς να δεις και να αναζητήσεις τη Mustang Mach-E που επιθυμείς από το όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στο κατάστημα ενός εμπόρου Ford ή σε άλλο χώρο που εσύ θα υποδείξεις.

mach e

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα online υπηρεσία της Ford, περιλαμβάνει λίστα με τα όλα αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Και φυσικά, παρέχει την επιλογή και απόκτηση μονοφασικού ή τριφασικού επιτοίχιο φορτιστή (wallbox).

Αντάλλαξε το παλιό σου αυτοκίνητο με τη νέα Mustang Mach-E

Σε περίπτωση που θες να κάνεις ανταλλαγή το παλιό σου αυτοκίνητο, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας της Mustang Mach-E στην Ελλάδα σου επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσεις τον έμπορο Fοrd. Το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψεις μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σου ώστε να γίνει εκτίμηση της αξίας του.

mach e

Μπορεί να πληρώσεις τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση  

Από την στιγμή της παραγγελίας, λαμβάνεις όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Αυτές αφορούν τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα.

Δες εδώ τη δοκιμή της Ford Mustang Mach-E GT με τους 487 PS

Τέλος, για την αγορά έχεις το δικαίωμα εξόφλησης είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω χρηματοδότησης. Και στις δύο περιπτώσεις, ο επίσημος έμπορος που έχεις επιλέξει να σε εξυπηρετήσει θα σε ενημερώσει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...