O 10χρονος γιός του Ben Affleck τράκαρε μια Lamborghini Urus! [video]

Το παιδί ηλικίας 10 ετών βρέθηκε πίσω από το τιμόνι. Κατά λάθος έβαλε την όπισθεν και τράκαρε το πολυτελές αυτοκίνητο. Στο πίσω κάθισμα ήταν η Jennifer Lopez.

  • -
  • -

Ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες προκειμένου να εμπλουτίσουν την συλλογή τους. Μαζί τους ήταν και ο 10χρονος γιος του διάσημου ηθοποιού, καρπός του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Το ζευγάρι, παρουσία του μικρού Samuel, κοίταζε τα αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και μια κίτρινη Lamborghini Urus. Κάποια στιγμή, ο Affleck επέτρεψε στο παιδί να καθίσει στη θέση του οδηγού, την ώρα που η κυρία Lopez κάθισε πίσω.

affleck

Ο κινητήρας όμως ήταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα ο μικρός να τραβήξει τον μοχλό του αυτόματου κιβωτίου και να βάλει την όπισθεν. Το Super Sport SUV έφυγε προς τα πίσω, χτυπώντας μια λευκή BMW. Ευτυχώς, όλα έγιναν με πολύ μικρή ταχύτητα και κανείς δεν έπαθε το παραμικρό.

Δείτε επίσης: Εκατομμυριούχος διέλυσε Lamborghini αξίας 500.000 €

Ο 10χρονος προφανώς φοβήθηκε, με τον μπαμπά να σπεύδει να τον αγκαλιάσει για να τον παρηγορήσει. Ιδιαίτερη ζημιά στα αυτοκίνητα δεν έγινε, όπως ανέφερε ο υπάλληλος της αντιπροσωπείας που τους εξυπηρετούσε.

Πηγή: dailymail.co.uκ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...